Sureyya1 aleyna5561 malesef artik mide bulantilariniz basladi 2. Trimestere kadar gecmiyor hos bazilarinin daha uzun suruyor
Bebivekedi aleyna5561 19a kadar devam etti çok zor bir süreçti kilo vermiştim asla kalkamıyordum uyutup duruyordum
mrsaydemir aleyna5561 6+3 dünden beri var ara ara vuruyor kusma seklınde değil ama zorlasam çıkar yani O kadar kötü kiii öğürme oluyo ara ara koku hassasiyeti ve ayrıca pat die uyku vuruyor
Admsarzu aleyna5561 hayırlı olsun bazıları 2. Trimesterde geçiyor dedi ben 15 haftalığım bulantılar gidip gidip geliyordu bugün itibariyle geri geldi
happymomdayss aleyna5561 neden prilam dr kullanmıyorsunuz bende kusuyordum doktorum bunu yazdı ve hiçbir bulantım kalmadı çok şükür normal hayatıma devam ediyorum
umynurr aleyna5561 cnm gecmis olsun gozunu korlutmak gibi olmasin kimisi 9 aya kadar cekiyor benimde 7 haftada basladi öldüm dirildim hastanede yattm 10gune yakin 15 haftanin sonunda benim bitti umarim.seninde hemen biter uzun surmez
Meridaily aleyna5561 5. Haftadan 14. Hafta sonuna kadar devam etti koku hassasiyeti ve bulantılar 🥹 sürekli öğürme durumu vardı bende
Ozgeliz aleyna5561 Bende aynı durumları yaşadım. 12. haftadan sonra azalıyor bu süreç de tuzlu kraker iyi gelmişti.
beautymom Ay varya yemek yemeği seven bi kız olarak önüme ne koyarsan koy ne kokusuna ne görmeye tahammül ediyorum zorlasam kusucam hem baş ağrısı bi yandan sinir bi yandan 🤦♀️
nurgv aleyna5561 ben 8 haftalıkken yaşıyordum hep kokuda hassasiyet mide bulantısı gebe olmadan öncede test falan yapmamıştım ama şüphelenmiştim sonra da test yaptım pozitif çıkmıştı 14+2 haftalığım sadece sabah midem bulanıyor koku hassasiyeti gitmedi ama kiminden kimine değişiyor
mutlumoomm aleyna5561 20 haftalık oldum durduk yere bulanmıyor fazla ama yemeklerden hala midem bulanıyor geçmedi yemeklerden tiksinmem kokulardan midem bulanması falan