beautymom 8 haftalık tahminen ve baş ağrısı çok kötü yiyeceklerden tiksinme mide bulantısı sinir ve sık idrar
yslmn inci105 gebelik testleri doğru sonuç vermiyor her zaman en güvenilir kan tahlilleri. Baktırdınız mı tekrar ? Dış gebelik sık rastlanan bir durumda değil tedirgin olma bence güzel düşün güzel olsun :)
inci105 yslmn acile gittim baktırmak için test yapmadılar yarın aile hekimliğine gidicem bakalım sonuç ne çıkacak cuma günü için de kadın doğuma randevum var tahminimce 4.5 5 haftalık hamileyim fakat uygulamaya göre 5+3 teyim ilk beta tahlilimde 4.5 haftalık çıkmıştı çok yakın bir arkadaşım dış gebelik geçirdiği için ister istemez endişelerim var hamile olduğumu bilmeden öncesine kadar vertigo tedavisi görüyordum ve sanırım hamileliğimin ilk gününden beri vertigom var
yslmn inci105 kanama veya şiddetli sancın yoksa bence tedirgin olma beta değerin de çok güzel çıkmış ilk testinde inşallah güzel haberlerini alırız
VelizadAys Acemiiiii bende 8haftadayım 6cı haftadan itibaren mide bulantıları son 10gündür falan kalp çarpıntısı aşırı halsizlik bide sadece akşamları bel ağrısı +kabızlık🤦🏻♀️
Nur1290 Tsh düşüklüğü yaşayan var mı gebelikte bende 11.haftamdayım ama tsh çok düştü 0.05 e düştü var mı aranızda kızlar
beautymom Göğüs ağrısı mide bulantısı sık ıdrara çıkma yemeklerden tiksinme, burun tıkanıklığı, duygusallıl ve sinir ruh değişimi :) beta 67473 ama daha doktora gitmedim :))