sibelcgdm1 Lavin08 Aaaa ikimizinde aynı ne güzel 😍bence yap canım sabahtan aç karnına aklında niye kalsın vardır inşallah 🤲🏻 Benim erken testim predictor canım turuncu renk olan bir de yanında kaset test aldım kesin olsun diye
Lavin08 sibelcgdm1 inşallah benim betada senin gibi cikar canim bendede awox var sabah deneyim yazarim burayada
Bburcuyavuzz asil481_ büyük bir ihtimalle evet hamilesiniz kanı eğer bu gün verdiyseniz ve yarın tekrardan verdiğiniz zaman değer iki katına çıkarsa normal gebeliktir eğer kan değeriniz çok artmadıysa kimyasal gebeliktir kan testini siz yinede doktora gösterin size ne yapmanız gerektiğini söyler doktor
asil481_ Bburcuyavuzz ben kanı perşembe verdim cuma günü sonuç almaya gidenedim. Allah nasip ederse pazartesi gıdecem ben e nabız dan bakmıştım beta değerini 128 görümce sormak istedim ama bende hamilelik belirtisi yok
Bburcuyavuzz asil481_ adetinde gecikme oldu mu bazen belirti çok fazla olmuyor bende ilk zamanlar bende mide bulantısı baş dönmesi falan olmamıştı sadece ara ara adet sancısı olmuştu o da yerleşme ağrısı deniliyor bide uyku hali o kadar yani ille herkeste aynı şey olmaz
Bburcuyavuzz Pazartesi kan verdiğiniz zaman 2 bine yakınsa yada 2 bin üstüyse değer kimyasal gebelik değildir normal gebeliktir eğer değer çok artmadıysa kimyasaldır kimyasal olsa zaten adetiniz de gecikme olur ama sonra adet olursunuz
sibelcgdm1 Lavin08 Bir sonrakine inşallah canım ovulasyondan önce ve sonra gün aşırı ilişki gerekli yumurtlama günün kasımın 4 ü mü
CansuAB sibelcgdm1 2 günde bir kan verin iki katına çıkmadı gerekiyo doktor zaten takibe çağırmalı değer bini geçene kadar takip yapıyolar sonra keseye bakıyolar
sibelcgdm1 Lavin08 Flo uygulaması var ben ona reglimin hepsini girdim doğru gösteriyor bir de ona da bakabilirsin canım günü gününe oluyor bende tabiki de test daha garanti ikisini de takip edebilirsin