Meridaily Kızlar sabahtan beri karnımda titreşim var sanki. Telefon yutmuşum da o titriyor gibi 🥴normal mi bu durum ya. Akşamüstü geçti şimdi yine başladı sanki.
Gncgl-0303 Meridaily bebişin hareketleri 🌸 bende yeni hissetmeye başladım titreşim ve bir şey kayıyormuş gibi atıyormuş gibi hissediyorum.
ElvinEmineeee Meridaily kız bende de öyle oluyor bebek oynuyur ondan.bide cocukdan çocuğa fark ediyor.kizmda hiç haraketleri net his etmiyordum.amma bunda titriyorum hoplaniyor zıplatıyor sanki🤣😂
Meral_63 Meridaily ondandır ben şimdi 29 haftalık hamileyim öyle oluyur hayla az önce yine öyle oldu 🥹
Meridaily Gncgl-0303 ay sürekli bir titreşim ben de korktum kuzum🥹normal o zaman. Şimdi durdu birkaç saattir devam ediyordu
Gncgl-0303 Dilaraclkalav şuan 19+5 haftalık hamileyim, 4 5 gündür net olarak hissediyorum. Onun öncesinde yine hissediyordum ama emin olamıyordum bağırsak hareketi mi bebek mi diye 😅
Ayfersalih28 Meridaily tabiki bebek hareketi annecim burdayim diyor Karninda hareket ediyor dönüyor resmen Genellikle bu haftalarda da Elleriyle ayaklarıyla kollarıyla vuruyormus Göbeğini altına yaklaştı bebek dokununca sertlik hissetmiyor musun
Meridaily Ayfersalih28 evet kuzum minik minik hareketler var🥹 titreşim olunca dedim birşey mi oluyor durmadan titeyince telefon yutmuşum gibi😅 Minik kuzular yaa demek böyle hissettiriyorlar kendilerini🥹 içim rahatladı kuzum ya
Ayfersalih28 Meridaily titreşim oluyor kalbin küt kut atar onun gibi karninin ici Ne yaptım kalbim hizli dersin İki iş yap bebek senden önce yoruluyor
Meridaily Ayfersalih28 evet kuzum uyurken özellikle çok oluyor öyle. Senin bebiş nasıll🥹 hareketlendi mi baya😍🩷
Meridaily ElvinEmineeee demekki hareketinden kaynaklı🥹 ben de korktum 2 gündür böyle ay dedim noluyor🤭
ElvinEmineeee Meridaily evet canım sagsalim kavusalimda yavrumuza .bende 30haftalik olduk geri sayım başladı😊🙏