yasemincel65 Merhaba kızlar ben yarın itibarı ile 20 haftamı tamamlıyorum ve tam olarak hamileliğim boyunca 3 kilo almışım, sizler kaçar kilo aldınız ve hangi haftadasınız? Yavaş mı kilo alıyorum, sağlıklı mı ilerliyorum bilemedim yaaaaa 🥹🥹
ogretmenannecik yasemincel65 15.haftadayım 1.5 kg aldım canım. Çok kilo almak iyi değil Bebiş bizden besleniyor zaten 😍 ilk gebeliğimde yedim de yedim aşırı kilolu gittim doğuma ama bu sefer dikkat ediyorum🙈 hedefim 10kg aşmamak
Yldz_89 yasemincel65 ilk hamileliğimde 11 kg aldım kızım 3750 doğmuştu. Şimdi 38 haftalığım 14 kg aldım 17sinde doğum yapıcam inşallah kızım 3700 şuan😍
1kovakizi yasemincel65 gayet iyi ve normal canımm benim de aynıydı 20.haftada şimdi 26 haftalığım 5 kilo aldım ideal kilo aralığındayız için rahat olsun🫶
yasemincel65 ogretmenannecik ayy evet çok da almamak lazımmış ama almamak da sıkıntıymış bebek için, biraz da kilo takıntım var benim nasıl olacak bu işler hiç bilemiyorum 🥲😅
pembeayakkabilikiz yasemincel65 16+4 haftalıgım 6 kilo verdım hala aynı kilo alamadım göbeğim çıkıyor sadece benımde
anonim51 yasemincel65 22+1 haftalığız 57yle hamile kaldım şuan 61 kiloyum bebişin de sağlığı ve haftası uyumlu şükür
atesvesu yasemincel65 11+5 haftaligim 6 kilo verdim ben hamileyken zayıflayıp lohusaliktan sonra kilo alanlardanim 😓
tugceelaa yasemincel65 keşke sizin gibi olsam yorumlarda çoğu kişi az kilo almış bende 22+5 im nerdeyse 11 kilo aldım 😬 arada sinirlerim bozuluyor ama yemek yemeden de duramıyorum 🤷🏻♀️
yasemincel65 tugceelaa benim ilk gebeliğim bir de kişiden kişiye değişiyor galiba o üzülmeyin hiç bebişler için katlanıcaz 🥹🥹
Beyzanury1234 yasemincel65 53 ile hamile kaldım suan 60 kiloyum oğlum olCak 2 yaşına girecek kızım da ise 20 kilo almıştım 51 ile kalıp 71 ile doğuma gittim 😄