Zeynep2196 Gebeliğini kaşıntı ve sarı akıntı ile öğrenen oldu mu? Biliyorum mantar veya enfeksiyon olabilir ancak kimisinde ilk haftalarda gebelikle birlikte de bu durum oluşabiliyormuş diye okumuştum. Sizin deneyiminiz nedir?
beyzzsenturkkk Zeynep2196 evet akıntım fazlaydı ve normalden farklıydı ve cok fazla tuvalete gidiyordum önce enfeksiyon sandım üşüttüm sandım sonra reglim 2 gün gecikti pozitifi gördüm 2 gün sonra betam 30 bin küsürdü 4+6 olmuşum
budalaaurammisi Zeynep2196 kaşıntı değil de iki gebeligimi de beyaz akıntımla farkettim. Birde mesela gögüslerimin ucu sişer aşırı hassas olur. Koku duyum felaket oluyor. Ben evde bi koku var diye dolanıyorsam kesin hamileyim
sibel2323 Bendede var şuan çatlatma iğnesi oldum pazartesi kan vercem hamile bi arksaşım gebelik belirtisi demişti
Zeynep2196 beyzzsenturkkk 2 3 gündür akşamları ortaya çıkan bir kaşıntım vardı. Bugün geçti gibi kaşıntı. Ama dünden beri yoğun miktarda sarı su gibi akıntım var. Bu yüzden şüphelendim
beyzzsenturkkk Zeynep2196 benim kaşıntım yoktu doktor sonrası kan ve idrar testi verdim zaten enfeksiyon çıkmadı yanma kötü koku hatta kötü ve yoğun koku kaşıntı vs varsa ilişkide yanma acı vs enfeksiyonda olabilir enfeksiyon varken hamilelik zor oluyor