2812 Ay kızlar böyle alt karnımda böyle sanki böyle gıdıklanma ,yani nasıl desem hırıltı horultulu hareket oluyor o his yani o ne ne olabilir o bebek mi bebekse napıyor öyle 🤔
MelisSezen Ben 20. haftadayım aynı hisler var. Aşağı gidiyor, yukarı çıkıyor, göbek deliğine yaklaşıyor karnıma yaklaşıp orayı sertleştiriyor. Geziniyor oralarda bence 😅
babygirl02 2812 geziyor herhalde ben karnımın her tarafında hissediyorum bazen sağ tarafta bazen sol tarafta bazende aşagıda oluyor işte
MelisSezen 2812 bağırsak hareketleri de olabiliyormuş, ama tekme falan da hissediyorum ben koşturup duruyor 😅
Ddmtllk 2812 bende 23.haftada başladı 25.haftaya girdim aynı dediğiniz gibi özellikle akşam vakti başlıyo karnımın alt kısmında
Ddmtllk 2812 bebeğin hıçkırığı dedi doktor ama bu nasıl hıçkırık anlamadım sürekli oluyor sizde de öyle mi 😄
Ddmtllk 2812 evet bende de öyle aynı sırt üstü uzaninca daha çok oluyor bazen 😄 başka bilen varsa yazar heralde bende merak ettim
MelisSezen 2812 ben daha küçükken bağırsak hareketi sanıyordum tam ayırt edemiyordum ama şimdi daha iyi anlıyorum. Bir iki haftaya siz de tam ayırt edersiniz
2812 MelisSezen yani bağırsağı genelde anlıyorum ama bunda tereddüt ediyorum ama arada tekme de atıyor ordan acaba mı diyorum