Dsrh Sonyaazz eşiniz ve kendiniz için ne takviye kullandınız paylaşılır mısınız biz de 8 aydır istiyoruz. Doktora gittik bir şey çıkmadı. Gynopol yazdı vitamin takviyesi gibi
Ebrak Lavin08 25 ekimde kan verdim 1,20 çıktı ama doktor bana tahim duvarı kalım dedi 19,3 mm ölçtü . 1 hafta boyunca ikişkiye devam dedi 1 kasımda tekrar kan ver dedi . Duphaston yazdı bebek olursa tutunsun diye
Yaprakunallar Kızlar benimde bat 3 burda bekliyim, dün gece kan testi verdim <0.05 😢😢😢😢 son adetim 5 ekimde başladı yumurtlama 17-20 si arası gösterdi prograam o tarihlerdede akıntım oldu
Mavimsimavi Ebrak Hala olmadıysanız muhtemelen hamilesindir canım geç döllenme olmuş olabilir belki hayırlı olsun inşallah vardır sağlıklı bir şekilde güzel haberler al 🌸🩷
Ebrak Mavimsimavi ayy inşallah ya dua edin benim için 11 gün gecikme var şuan bakalım cumartesi ne olacak sonuç size yazarım
Ebrak Mavimsimavi gittim canım folik asit yazdı Q folin fiye birşey birde duphaston yazdı döngünün 15. Günü başlayıp 25.ci günü bırakcaksın dedi bakalım hayırlısı. Q folinde çok pahalı ya 30 tablet 900 TL
Ebrak Lavin08 4 kasımda lekelenme oldu regle döndü sonra 🥲 @Mavimsimavi bakalım inşallah bu ay olur 16 gün gecikmeyle regl olmak üzdü biraz