mercimegin_annesiii Mavimsimavi canım benimde adete yakın tekrar pik yaptı 5 gün kala şüphelendim hamileymişim bak bakalım pik olacak mı tekrar
Mavimsimavi mercimegin_annesiii evet direk çıktı ama sıvı alımına dikkat etmedim o yüzden çok kırmızı değil
mercimegin_annesiii Mavimsimavi bu en üsteki pik oluşu sonra sabah akşam yaptım. Bi adet biriminde yumurtlama görmüşüm onun gününü bilmiyorum ortadan ovulasyona başladım
Mavimsimavi Ebrak daha önce hiç böyle olmazdı ama çok sancım var kasıklarımda sanki bıçak batıp çıkıyor ani olarak
Mavimsimavi mercimegin_annesiii ben bide yarın bakayım bu sefer sıvı alımına dikkat ederek sizde sıvı alımına dikkat ettiniz değil mi
mercimegin_annesiii Mavimsimavi sabah işe gitmeden yapıyordum bide işten gelince oda 1 buçuk saat hiç bişey yiyip içmemiş oluyordum
Ebrak Mavimsimavi Pazar günü prodoctor yaptım gözle hayalet çizgi gibi sanki ama kamerada belli olmuyor 5 günüm var şuan biraz daha bekleyeceğim siz yaptınız mı
Mavimsimavi Ebrak çok silik gözüküyor ay hadi inşallah hayırlı haberler alırsın canım🩷 Ben yarın yapacağım inşallah 🙏🏻
Ebrak Mavimsimavi İnşallah canımm yarın yapınca benide etiketle Rabbim ikimizede sağlıklı bebişler versin 🌸🎀
Lavin08 Ebrak kuzum negatif gibi görünüyor ama adete kadar umut var hangi marka bu test bat 18 miydi senin