aslioran Kızlar merhaba benim bat 17 ekimdi dün 82 beta ile öğrendim geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim sizce değer düşük mü?
Serappppph aslioran idrar teti yapmış miydiniz hiç bence gayet iyi deger önemli olan kaçla öğrendiğin değil 2 günde 1 nasıl arttığı. Hayırlı olsun şimdiden gözünüz aydın
Yelizumay Serappppph Tugba553 aysenurr21 coskun02 Buseea0279 aslioran Kızlar bat 19 demiştim bugün de prodoctor testi yaptım çizgiyi görebiliyor musunuz bu testi yapan var mı yalancı pozitif veren ya da hamileliğini bu testle öğrenen
Serappppph Yelizumay Yelizumay Canım bu sabahki testim ben o an aceleyle baktım o an göremedim testte sonra bakarim diye de fotosunu çekmiştim simdi isten gelince bi bakayım fotograflara dedim bunu gördüm sende goruyor musun
Yelizumay Serappppph evet bi çizgi var gördüm bende canım bende eve gelirken erken gebelik testi aldım az önce yaptım bi bak
Yelizumay Serappppph kuzum awox değil nimo diye bi test ilk defa kullanıyorum güven vermedi bazı yorumları okuyunca bakalım
Buseea0279 Yelizumay nimo yalancı pozitif veriyğr maalesef bizzat yaşadım başka testle tekrar edin imkanınız varsa
Serappppph Yelizumay canim ben dün kan verdim negatif ben elendim bu ay o silik çizgiler falan yine hikaye oldu bir daha asla erken gebelik testi yapmayacağım
coskun02 devo16 bişey sorcam size benim ovulasyon 8 mm çıktı yumurtlamaya kaç günüm var biliyormusunuz ilk gebeliğim bilmiyorum
Yelizumay Serappppph aynen kuzum her ay öyle diyorum ama hep de yapıyorum boşu boşuna paramız çöpe gidiyor
Suyusevmeyensusamuru Yelizumay aynı benimde böyle çıktı bat 6 kaldı gözüm kör oldu yani valla bıktım bakmaktan 🤣🥲
Tugba553 Yelizumay sanki silik bişey var gibi ama kuruma çizgisi gibi tam emin olamadım Bence iki gün daha sabret 🫠
Buseea0279 Yelizumay çok göremedim canım vs gibi de yok gibi de bilemedim gözle nasıl görülüyor peki daha mı net