Serdile Enfeksıyon yzunden cekıyorum.gecen gece ozel bolgem agrıdı brz ertesı gun gttm tarf ettım agrımı alttan muayene baktılar 1 cm acılma olmus.progestaron werdıler.bırde magnezyum kasılmalar ıcın warmı byle sıkjntı yasayan
Mzeynepp Serdile enfeksyon idrar yolu enfeksyonu dimi? Ne derecede enfeksyonun? Bende de var ama çok ileri derece değil sanırım ya i umarım. Senin idrar yaparken yanma ağrı oluyor mu?
hirahira Serdile benimde ilk gebeliğimde ayni sebeple 6.ayimda açılmam olmuştu 2 cm serum felan taktilar öyle 37 haftaya kadar geldim sonra doğumum olmuştu 2. Gebeliğim şuan 38 haftadaym enfeksiyon çıkmadı inşallah doğumdada olmaz
Deletedmom_26 Mzeynepp hamileliğin başlı başına olan sorunlarından biri ne kadar dikkat etsenizde bu duruma malesef yakalanıyosunuz mantar ve idrar yolu hamilelikde sık rastlanıyor belirtisi az bile olsa düşükte olsa mutlaka doktorunuza söyleyin önlemini almaya çalışın arkadaşlar ben hafif diye bekledim şimdi hem fitil hem antibiyotik verdi malesef
PamukAnne Canım agrıların nasıldı ? Benim de iki bacagımın arasındaki kaslar agrıyo çatı agrısı gibi mi bilmiyorum da
Serdile Bende fitil antıbıyotık kullanıyrm.gecmek bılmıyor 3.4 lt re su ıcıyrm banamısın demıyor.ıcmesem nolur dusunemıyorum.