gstone Kızlar doktor aşağıdaki testlerin yapılması gerektiğini söyledi bunlar sağlık ocağında yapılıyor mu yapılmıyorsa özeldeki fiyatları nedir bilen var mıdır Toxoplasma ıgm Rubella ıgm Cytomegalovirus ıgm, Vit-d idrar kültürü İdrar tetkiki Vdrl
benceyn gstone toxo, rubella idrar tetkiki be kültürü d vit bunlar sağlık ocağında oluuor ama diğerlerini bilemedim
Sizdenbirii1 gstone saglık ocagında cogunı yaptırdım bide devlete giderseniz gebelikte yalipılan rutin kan tahlilleri derseniz de yapıyolar
mavikelebek54 Sizdenbirii1 sağlık ocağında ilk kan tahlilimi verdim ama bunları yapmadılar bana bildiğim kadarıyla d vitaminine bakılmıyor sağlık ocağında yetkimiz yok diyorlar. Bu testleri kaçıncı haftada yapılıyor ? Bana rutin kan tahlili ve idrar tahlili yapıldı
Sizdenbirii1 mavikelebek54 yapıyolar canım yeni yetki gelmiş bu istediklerini yaz bi kağıda ver doktora ben öyle yaptım ve yaptı
gstone Evet benim de ilk testlerim sağlık ocağında yapıldı bugün çok şükür kalp atışını duyduk daha 6. Haftadayız. doktorum bugün diğer testlerin yapılmış bunlar eksik dedi Hepsinin tam içeriğini bilmiyorum ama doktor kedi köpek gibi hayvanlardan geçen bakteriler vs dedi