Seymabyrm Kızlar ya hamilelikte göbek deligimin cevresi cok karardı. Eskiden piercingim vardı ondan mı oldu bilmiyorum, cok rahatsız ediyor görüntüsü. Cizgi cıkması normal ona takılmıyorumda cevresi cok kararınca sasırdım. Sonradan düzelir mi😔
annesininincitanesi Seymabyrm Kuzum benim de 22.haftada başladı renk değiştirmeye önce mor gibiydi doktorum karnım büyüdüğü için damarların görüntüsü olduğunu söyledi sonra kararmaya başladı şuanda da sanki halka içine göbek deliğimi koymuşlar gibi 😅 geçiyormuş doğum sonrası 💝🙏🏻
juli_naz Seymabyrm kararması normal hamilelikte herkesde oluyor ama bende o çizgi yok mesela 🙄ve 36+2 yim
Seymabyrm annesininincitanesi askım benimki cevresi cok karardı ya cok rahatsız edici bir görüntüsü var, insallah gecer ya sanki gecmicek gibime geliyor 🥹💕
Seymabyrm juli_naz hem o cizgi hemde cevresi karardı bayagı bi insallah gecer bide benim cok erken haftalarda basladı bende 30+1 im 🥲
Meral_63 juli_naz bende hafif silik çizgi var 29 haftalık hamileyim ilerleyen haftalarda netleşir se bilmiyorum 🥲
juli_naz Seymabyrm bu normal internette araştırdım bende … hormonlar .. yeni kan damarları vs nedeniyle oluyormus
Seymabyrm juli_naz benim piercingim vardı göbekte hamile kalmadan önce cıkartmıstım düsük yaptıgım zaman ozamandan beridir hafif kararma oldu gobek cevremde , simdi daha da arttı. İnsallah gecer