nnur20 hiç bel ağrım olmadı bu zamana kadar geçen haftalarda sağ tarafta kasık ağrısı oluyordu ama bu hafta hiç olmadı çok rahat geçiyordu ama bugun bel ağrım var çok şiddetli olmasada.. korkuyorum olumsuz bisey yoktur dimi :(
Yazmelegi_ nnur20 kanama lekeleme yoksa endişe etmeyin ilk zamanlar normal bu ağrılar. Hatta bebek büyüdükçe de hafif oluyor. Kendinizi çok yorup iş yapmayın. İçim rahat etsin derseniz kontrole gidin
Busranur_mnts nnur20 dikkat et canım çok ayakta kalma uzanma bişry taşıma ağrılar normal şiddetli olursa dinlenince geçmezse falan doktora gidersin
hilal858_ nnur20 o haftalarda benimde oluyordu ben adet gelecek zannediyordum 😅sıcak su torbası iyi gelmişti..Şuan 21+3 ara ara yine bel ağrısı oluyor..Hafif pembe,kahverengi lekenlenmeler olursa eğer doktorunuza söyleyin ona göre kontrolünüzü yapar
nnur20 Esrasnyz23 geçen sene dış gebeliğim olmuştu. Sağlıklımolarak evet ilk geçen hafta vajinal ultrason ile kese gördük inş sağlıkla devam eder
Busranur_mnts nnur20 uzanma derken yukarı uzanma anlamında dedim yatağa uzanıp dinlenmek daha iyi 🤭🤭 ayaklarının altına yastık da koy kan akışı rahme doğru daha iyi olur