mommymon canım benim sayfama gir belki biraz faydam olur benimki de hesaplamaya göre çok az artış olmuş sonra adet tarihim 26 Ağustos hani en son Ağustos’ta adet gördüm ondan sonra görmedim yani 26 Eylül’de görmem gerekiyordu adet görmedim ta ki adetimden 40 gün geçince hem keseyi hem bebeği gördük çok şükür haftaya da kalp atışını dinleyeceğiz inşallah benim sayfama gir çok tuhaf bir Beta artışı var şu anlık bir sıkıntı yok diye çok şükür iyiler diyor geç döllenme oldu dedi 2 hafta geriden geliyor ondan da bir sıkıntı yok dedi beni sadece Beta artışı etkilemişti daha çok 17 gün gecikmeyle 0. 200 çıktı bir hafta sonra 22 gün gecikme ile 0.585 çıktı hani hepsinin arasında bir hafta var 6 gün falan sonra şüphelenmeye başladım dış gebelik olabilir mi diye korkmaya başladım neyse tam 30 gün gecikti korktum özele randevu aldım gittim oraya hastaneye hem karnından hem alttan muayene etti hiçbir şey göremiyorum dedi 30 gündür adet görmüyorum dedim ve ben düzenli adet görenlerdenim normalde o da şaşırdı doktor neyse bir kan verelim dedi bir verdim bin üstü çıktı hamilelik var dedi ama bence daha kesin oluşmadı dedi beni bir hafta sonraya çağırdı ben de hastaneye gitmeden iki üç gün önce dedim kan vereyim çünkü korktum kese falan göremedi diye ben korktum sağlık ocağına gittim aç karnına kan verdim dedim bakayım iki gün sonra hastaneye gideceğim acaba yükselme falan var mı yoksa düşüyor mu değerim sağlık ocağına gittim Bir baktım 2883 çıktı sonuçlarım gene bana göre yavaş arttı iki gün sonra hastaneye gittim yani 3 gün önce çok şükür hem keseyi hem bebeği gördük Allah’a şükürler olsun eğer görünmeseydi dış gebelikten şüphelenecektik çok şükür ki gördük haftaya da kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah Rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağına boş bırakmasın biraz uzun oldu ama kusura bakmayın belki bir aklınızdaki soru işaretler gider diye yazdım