Meltemanneolsun juli_naz evet hamileyken özellikle çok yakıyordu. Ben 3 4 kez yıkıyorum yaparken de üzerinde köpük oluşuyor onu kaşıkla alıp döküyorum o zaman yakmiyor
Oluyorumanlsana Ynckpgn sebzeli Bulgur pilavı yada salçalı bulgur pilavı yada şehriyeli pirinç pilavı ve salata yada cacık
Oluyorumanlsana Bende bugün salçalı spagetti salata ayran dün evde lahmacun yaptım hamuru ivi kendim yaptım her şeyini hamile halimle yoruldum bu gün böyle olsun bide dünden kalmış bı tane lahmacunum var onu da eşim yer
anneyim01 2,3 gündr gribim halsizim Hastalandıgımda hep Eşim yapr yemek yine eşim yapcak gecen Kavurma Salata Pilav Mercimek corbası vardı Şimdikini bilmyorum suan dışarıda gelince girişir yemek yapımına 🤭☺️
Asteriaa visnelicheescake lazanya yaptım yanına da naneli cacık yaparım çok olduğu için yanına baska yemek yapmicam sonra ziyan oluyor
GirlandBoy_Mom visnelicheescake pırasa var bu akşam bugünü kendime ayırdım toparlanıp bomba gibi olup bi hücumla kış temizliğine başlıcam 2 güne sanada afiyet olsun balım😘