1903kartalice Bu hafta dogum var ve cok akrabam gelmeyecek diye ikram cikolata falan yaptirmadim doktorada tatli ve cicek falan almayi dusunmuyorum zaten ozel hastaneye dunya parasj veriyoruz sizcee
myangelson 1903kartalice hiç götüren duymadım. He daha sonra doktor için hediye tatlı veya çiçek alan oluyor ama o ayrı
1903kartalice Zelis_ozdrgn Az once bi doktor paylasmis gebesj dogum yapacagi gun pasta goturmus doktora jdjfkf
tahamommy 1903kartalice bunlar hep instagram özendirmeleri malesef, hastaneye sadece bavulumu alıp gittim, gelenlerin eli dolu gelmesi gerekiyor bence en azından bi meyve suyu bisküvi falan doğum yapan biziz sonuçta
gecem_gmz tahamommy bence de doğum yapan biziz neden biz onlara ikram derdine düşelim o an ziyarete gelecek olanlar bizi düşünsün ama belki doktorumuza teşekkür amaçlı ufak bir hediye olabilir 🤔
tahamommy gecem_gmz devlette doğum yaptım doğumumda 15 kişi vardı 😅 hangi birine ne verebilirdim, tabi özelde takipli olup da 9 ay ilgili bir doktorsa küçük bişey alınabilir
gecem_gmz tahamommy bende devlet hastanesine gidiyorum kontrola doğumumu da orada yapmayı düşünüyorum doktor çok iyi ve ilgili olduğu için ufak bir hediye düşünüyorum
ElifBD 1903kartalice doğuma giderken ıslak kek yapıp götürmüştüm öyle laf arasında söylemişti ben sezeryan doğumdan çok korkuyordum onu anlatırken söylemişti bende yapıp götürdüm, doğumdan sonra kontrole gittiğimde çikolata almıştım ama tabi ki kimse zorunda değil
tahamommy 1903kartalice memnunsan doktorun ilgiliyse hediye götürmeyi tercih edebilirsin canım ben yapar mıydım bilmiyorum biraz aradaki elektrikle alakalı. Zaten doğum için dünyanın parasını veriyoruz mecburi bişeye gerek yok
Esma006 1903kartalice en iyisi boşver o düşünce ile bide onları mi yaptircaksin birak sana getirsinler