beyzzsenturkkk Kukoss yenidoğan için uygun değil en az 6-7 aydan sonra kullanılır bebek oturmayı öğrendikten sonra o zamana kadar da cogu bebek yatmayı sevmez
myangelson Kukoss kullanmadım ama kabin boy Yenidoğanda kullanılamıyor diye biliyorum. İçine puset konulan modellerden olması lazım
susaMom_ Kukoss Yanında pusetini satın alabilirsin ilk 5-6 ay puseti kullanırsın sonradan kabin boya geçebilirsin kullanan memnun kalanlar var çok taşlı yollar yoksa küçük tekerlekler kullanılabilir
Merve-metin Kukoss benim bebek arabam prego smart fold 2026 model kabin boy ve içinde puseti de var ben çok memnunum hem hafif hem tek elle kapanıyor ve yer kaplamıyor
bartulies myangelson hamilton aldı görümcem yenidoğandan beri kullanıyor bebek 4 aylık bemde kabin boy alıcam neden kullanılmıyor acaba tam yatıyor çünkü
bartulies myangelson ay baktımda bazılarında yenidoğandan itibaren yazıyor 2 defa para vermektense onlar daha iyi olabilir bende 6 aylık olunca falan detaylı araştırırım artık
myangelson bartulies aynen benim dediklerim de puserli oluyor mesela ilk zamanlar puseti ustine koyarak kullanıyorsunuz sonra kabin boya gecilebiliyor