sec07 Selam kızlar 5 haftalık gebeyim ama sıfır belirti. Yani çok şükür tabi ki ama böyle başlarsa böyle devam eder mi yoksa sonradan mı başlıyor?
sme503_ sec07 ben de 5 haftalık hamileyim kasıklarım da ağrı lekelenme vardi o geçti göğüslerimde hassasiyet var birde çok uyuyorum ya
dilasi Benim ilk başta hiç belirtim yoktu hatta acaba hamile değilmiyim diyordum sonra yavaş yavaş belli başlı şeyleri yiyememeye başladım 12. Haftada kokuya karşı duyarlı oldum midem bulanmaya başladı
sec07 dilasi ben de acaba hamile değil miyim diyorum bazen🤦🏻♀️ neyse en azından tahliller dr falan var. Teşekkür ederim
sec07 Busraaaakkk benim kasıklarımdaki minik minik sancılar 4 hafta vardı artık o da yok. Belki de o zaman hissettiğim şey psikolojikti. Neyse umarım böyle devam eder😂🙏🏻
ylnydgd 5-8 arasında sadece kasık ağrısı meme hassasiyeti vardı. Sonra mide bulantısı başladı 21+1im hala ilaç alıyorum 😕 %20 lik kesim çok şanslı olurmuş ve belirtisiz hamilelik yaşarmış dilerim onlardansınızdır. Sağlıkla gelsin ❤️
sec07 ylnydgd umarım o kesimdeyimdir🫶🏻 inşallah sizin de bulantılar bir an önce azalır sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻 çok bulantı olunca saçlı olur derler bakalım sizin nasıl olcak😍
kartanesi___ 6-7. haftalardan sonra başlamıştı benim halsizlik ve baş dönmesi yüzünden 2 ay boyunca mecburi ihtiyaçlar dışında kafamı yerden kaldıramadım
sec07 kartanesi___ o zaman bu işler hiç belli olmuyor ben erkenden iyiyim diye düşündüm ama normal mi bilememiştim. Zaman göstercek umarım çok kötü olmaz🙏🏻🌸
sec07 Gokturkmom_ sonra nasıl ilerledi🥹 benim ilk öğrendiğimde vardı kasık ağrım ama o da geçti şükür.
kartanesi___ sec07 Henüz daha erken zaten başlayacağı varsa 2-3 hafta sonra başlar muhtemelen tabii herkesin bünyesi farklı inşallah kolay geçirirsin🌸
Gokturkmom_ sec07 Sonrasında doğuma kadar çok rahat bi hamilelik geçirdim 🤍Hiç ağırlaşmadım hamiş gibi yorgun hissetmiyordum kendimi çok enerjiktim.Sadece ilk haftalarda biraz uyku hali yaşadım
sec07 sme503_ ay kolay gelsin o zaman ya🥹 bende göğüs hassasiyeti lekelenme vs hiç olmadı ama genelde oluyormuş 5. Haftada. Bakalım inşallah kolaylıkla geçer🌸🙏🏻
[silindi] sec07 ben 7. Haftadan itibaren mide bulantısı koku hassasiyeti uyku hali yaşamaya başladım. 7den önce gayet iyiydim. 8. Haftada ise bulantı iyice arttı.
Nazlimom sec07 benimde hiç belirtim yoktu hamileliğim iyi geçti sadece gebelik şekeri çıkmıştı insülin vuruyordum