geleneksel1annem 40+1 hala gelen giden yok. Rahim ağzı yumuşadı 2 kez alttan muayene oldum tık yok. 2. Doğumum 3-4 cm açıklık var dedi dr. Sunni verelim dedi ben istemedim. Pazartesi randevum var bakalım nolcak. Sizler nasılsınız durumlar nasıl?
Gulfmogz geleneksel1annem bende 38 girdim 3 gün önce muayene oldum sancı çıkmadi bende kendi sancimla doğurmak istyorum başlaması için ne yapmak lazım acaba .hurma ananas tüketiyor musunuz
yaseminnnnna Günümüz aynı bende bekliyorum muayene de olmadım pazartesi acile gideceğim muayene için gelmezse hala küçük hanım
geleneksel1annem yaseminnnnna benim de kızım olcak. 2. Doğum erken olur yok kızlar erken doğar dediler aldandım🙈 bakalım inşallah pazartesiye kendimiz doğururuz ya sunniden korkuyorum🥲
geleneksel1annem Gulfmogz anayasa başlamadım bugğn alıcam hurma da günde 10 tane yiye biliyorum en fazla çok şekerli geliyor🙈 squat bazı egzersizler yapmaya çalışıyom elimden geldiğince yürüyüş yapmaya çalışıyotum ama bazı sayfalara bakıyorum günde 10 20 bin adım diyo atamıyorum yalan yok🥲