4567788 Kızlar çok afedersiniz tuvalete girince çiş sonrası sızıntı geliyor oturduğum yerde durduramıyorum kendimi sıksamda istemsiz su gibi sızıyor sızıntı bi şekilde akmaya devam ediyor henüz 27 haftalığım ??
Mstefe 4567788 aynı haftalardayız benimde böyle oluyor hatta 1 aydır bu şekilde. Doktor su değil dedi, zaten tuvaletten sonra olması tam bitirmediğimizi gösteriyor bence İçinin rahat etmesi için test yapabilirsin sanırım eczanede satılıyor ben hiç yapmadım
mehmel54 4567788 bende bu şekilde olmuştum hastaneye geldim 6 gündür hastanede yatıyorum lütfen geç olmadan hastaneye gidin su gelişi olmuş büyük ihtimalle şuan burada öyle çok kişi var ki erken haftalarda suyu gelen o yüzden lütfen ertelemeyin hemen bi acile görünün
Kbr-cnbrc 4567788 her ikiside olabilir tedbiri elden bırakmamak lazım canım doktora git zaman kaybetmeden
Aselimm2 4567788 bazen sızıntı şeklinde bazen de yoğun şekilde balon patlamış gibi geliyor. Benm bir anda balon patlar gibi su patlamıştı kesinlikle doktorunuza haber verin haftaniz da erken
ebru1661 Su gelişi sadece tuvalette olmaz her an olabilir. Yatarken ayaktayken vs. Ama her ihmale karşı doktora gitmekte fayda var önemli bir durum
mehmel54 4567788 acile gidin pazartesiyi beklemeyin önemli bir durum su gelişi en azından kontrol ederler
2812 4567788 gerçekten bu durumda daha ne olduğu belli değilken pazartesiyi mi bekleyeceksin bebeğin hareketlerini ne yapacaksın sen çoktan acile gitmiş olman gerekti şuan
_Nazendeem 4567788 bende sizin gibiydım ve o gün aşiri gitmiştım WC gitsemde hep yine hala idrar istegım oluyordu ve iç çamaşirimda islaklık oluyordu habire bi kaç saat sonra akıntıyla beraber leke geldım acıle gittim ve açılmam doğum başlamiştı 24 haftalık doğdu etken doğumla kaybettim zaman kaybetmeyın doktorda görünmekte fayda var