Bus51 Merhaba 25 haftalık hamileyim,her sabah mide safrasına kadar çıkıyor ,tükürükle birlikte .Benim gibi olan var mı?
Mor-kelebek Bus51 geçmiş olsun canım benim ilk gebeliğimde öyleydi istisnasız her sabah kusardm doğuma kadarda devam etti. Bu gebeliğimde ilaç almasam yine kusuyorum 36 haftalık olduk hâlâ ilaç alıyorum. Ama bir anda bulantı ortaya çıktıysa bir danış istersen doktora
Mor-kelebek Bus51 dediğim gibi ilk gebeliğimde öyleydi en çok sabahti boş mide olsun kahvaltı sonrası olsun kesin kusardm sonra biseyler yerdim akşamları çok nadir oluyordi kız bebiş mi ? Birde ilaç alıyor musun
vanilya_kokusu_ MadameTussauds aşkım valla dün çok sevindim sanırım buguun gene kusmaya başladım 🤣 çok güzel tokat yemiş gibi oldum
MadameTussauds vanilya_kokusu_ skssksk ay cok tanidik geliyor bu bana bende öyleydim galiba geciyor artik diye seviniyordum aksamina kusuyordum 🤣 az kaldi bacim sabir 🥹 bugün yine kustun mu yoksa bulanti mi oluyor
vanilya_kokusu_ MadameTussauds sabah safra kustum birkez sadece aşkım çarpıntım var ya sendede var mı
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Carpinti bende hala var kiz gecmiyor o ya ogluma hamileykende vardi bunda da var ama az kaldi sükür son düzlük insallah 🥹 Seninde bulantilarin bitmesine az kaldi insallah az daha dayan bacim
vanilya_kokusu_ MadameTussauds valla benimde kızım da vardı valla hemde baya bundada aynı işte idare etmeye çalışıyorum demek normladir kiz bende ne göbek ne kilo kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum 😂🙄
MadameTussauds vanilya_kokusu_ O haftalarda normal bacim bende öyleydim hamile miyim hasta miyim belli degildi agliyordum valla esime diyordum dayanamiyorum artik diye 🥹