HappyMom London2334 Merhaba annemiz, güncelleme sonrası reklam sıklığında artış olabilir. 1-2 gün içerisinde düzelecektir. 💜
ValideSultan London2334 bir post okurken 3 kez Amazon reklamı çıktı @HappyMom başka zaman post başlığını değiştirme sabitleme falan yapıyorsunuz ama konu reklam şikayeti olunca tenezzül edip açıklama yorum yapan yok
ZehraErva London2334 ben de geçen post açmıştım gerçekten insanın giresi gelmiyor tam bir şey okuyorsun yorum yapacaksın vs reklam bu ne ya
Sadeceanne2 Valla 🤮🤮🤮🤮🤮🤮2 dkkada bir reklam birde atlanmıyor çıkışa basıyorsun 15,20 sn izlemek zorunda bırakılıyorsun. Getirin ve n11. Çömün yüzünden mor renginden tiksindim Yakında bende silicem tiksindirdiler artık
Nisanmomy Gerçekten bu kadar sıklıkla çıkması dinir bozucu. Amazon reklamı zaten sayın 13 üne kadar indirim sürüyormuş büyük ihtimalle indirim bitince kaldıracaklar.
Rumsamut Emose1 Benim uygulamayı indirdiğimden beri hiç reklam girmiyor. Reklam olduğunu bile bilmiyodum neden acaba?
happycat Evet ben de çok rahatsız oldum. Çok sık çıkıyor ve tek seferde geçilemiyor. Hem de boykot bir sitemin reklamı.