Happy kidse yazdim ama yzan yoktu burda dogum yapmis anneler varsa bilgisi olan yardimci olursa🙏🏻 13 gunluk kizim gobegi dustu 2 gun once ama bi çıkıntı kalmis doktor cocuk cerrahisine yonlendirdi ufak bi operasyonla icine alacaklarmis yasayan var mi 😔
Bebegin gobegi
Haticealasahin valla çoğu batıl falan der ama benim kızımda da oldu canım bozuk 1 lirayı yara bandına sarıp karnına yapıştırdık o delipe 2 günde. Geçti çevremdee bir sürü yapan da oldu yanı
GozdeCemre bozuk parada bir sürü ele değiyor mikrop kapmaz mi bebek acaba . belki onun metali iyi geliyordur ama mikrop kısmı düşündürücü
GozdeCemre yok canim o disinda kalmasin diye yapiliyor icine girsin guzel olsun diye annem oyle yapacakti ama bu baska bisey bi parca kalmis kurumamis
Fatmaykt yara bandına sarıyorsun metali değmiyor canım
Haticealasahin anladım canım bende göbeği dışında şeklinde anladıö😀
Haticealasahin göbek fıtığı deniliyor sanırsam
GozdeCemre ha pardon sonradan gördüm
Haticealasahin hic bir fikrim yok postun yukarda kalsin diye yaziyorum🙏💁♀️
Haticealasahin lütfen uzman hekime gidin çok basit bi operasyon cerrahi bi işlem değil saçma sapan şeyler denemeyin lütfen sonucunda enfeksiyon kapabilir bebeğiniz
- Düzenlendi
Haticealasahin gobek fitigi galiba? Benim kuzumdada var, cok ikinmaktan oldu buyuk ihtimalle. Aile hekimi ameliyat tavsiye etti, birde uzmani gorsun istedim ve 6 haftalikken cocuk doktoruna gosterdim. Saglik acisindan bi sorun yaratmaz, onemli olan basinca gobegin geri icine girmesi denildi bize, Allah korusun eger girmezse hemen hastaneye gitmeli. Estetik acisindan 3/4 yas civari ameliyat tavsiye etti eger kendiliginden icine girmezse. Cogu doktor ameliyati anca o yaslarsa tavsiye ediyor diye biliyorum
Nursemomm yok yok bisey denemedim korkarim. Yarin cerah gorecek insallah sorun olmaz 😔
Ayazinanasi tesekkur ederim bilgiler icin bizde once aile hekimine sorduk sonra cocuk doktoru gordu kalem ucu gibi biseyle o kalan yeri sildi kurutur bu iki gune dedi gecmezse cocuk cerrahina goturun dedi iltihap gibi kanamada oluyor azicik korktuk yarin cerraha gdcez insallah bisey olmaz
Haticealasahin yok canm merak etme sen bi çok bebekte görülür bu durum korkma