Ozgectndg HandeMine hah işte benimde öyle 0.20 cıktı regl yok beyaz akıntı var göğüsler şişti kasıklarım olacak gibi ağrıyor 1.2 dk içinde geri geçiyor 4 idrar testide farklı markalar pozitif ilk yaptıgım silik sonrakiler direk net
Ozgectndg HandeMine ben istemiyorum bir cocugum otizmli cok zor bir süreçteyim diğeri anaokulu ve dogum yapmamda yasak 2. Sezeryanım 4 saat sürdü nabzım durdu gibi gibi 3. Cocuk mümkün değil benim için cok korkuyorum
HandeMine Ozgectndg Korkma lütfen, hem daha netleşmemiş bir şey bu. Belki de stresten geciktin, yalancı hamilelik gibi bir şey de yaşıyor olabilirsin 😇 Allah gönlüne göre versin 🙏🏻
aybarsmom16 Ozgectndg testlerin markaları önemli bana bi ay 4-5 farklı test pozitif çıkarmıştı fakat hamile değildim. Artımed ve Days doctorsa çok net yalancı pozitif çıkarıyor
Ozgectndg ozasaf kanda 0.20 fakat en güvenilir prodector ve miratech direk cift cizgi ve 4 test aynı 3,4 gün önce siikti bugün anında kıpkırmızı cift cizgi kanı carsamba verdim regl olmuyorum ve beyaz akıntı göğüsler şişti