Evremk haftadayım 2 cm açıklığım var. Bebişin başı baya aşağıda dr baş çevresini bile tam ölçemedi o derece. Şuan normal doğum olacakmış gibi görünüyor. İllaki bir miktar korku var. Bu korkuyu nasıl aştınız? O an gerçekten insana bir güç mü geliyor rüya gibi mi geliyor? Yani nasıl bir his yaşadınız nasıl dayandınız
sibelipek3101 Evremk 2 cm acikla sabah 6 da hastaneye gttim bugün git yarın gel dedielr akşamında sancidna duramayio geri gittim gece doğum yaptım beynimde kuruyordum ya birşey olursa ya öyle ya böyle uyuyamiyridm her şey bir an da gelişti tabiki korkuyorsun korktum kendimi kastım bacakalrimi kaldiramiyrksmdun sen benim yaptığım hatayı yapma güle eğlence kaygısız gir zaten herşey bir anda olup bitecek
Zeynepefem Evremk O an gerçekten insana bir güç mü geliyor rüya gibi mi geliyor? Sizi korkutmak istemem ama bana hiç güç falan gelmemişti korkunç bişeydi şimdi tekrardan nasil dogurcam bende onu düşünüyorum
theazullaaa Evremk canım öncelikle bir avazda sağlıkla al kucağına herkesin inan doğum hikayesi kendine çok özel oluyor kasma rahat ol o bebiş bir şekilde dünyaya merhaba diyecek unutma doğumda kontrol tamamen senin elinde ıkınmak çok önemli sancıların gelince ya şöyle diyeyim dünyanın en güzel mucizesini gerçekleştireceksin kendine güven sadece.
melteW Evremk doğum anındaki kasılmalarını acı olarak değil de bebeğine kavuşacağım diye düşün bebeğin de içerde mücadele ediyor her bir sancın ona daha da yaklaştırıyor öyle düşün dua et nefes egzersizleri çok önemli onu iyi öğren gerisini bedenine bırak Allahın bir mucizesi gerisi
Evremk sibelipek3101 sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏼 bu ara o kadar alttan muayene oldum ki canım da acımaya başladı artık, o yüzden daha da kasıyorum kendimi sanırım. Bekledikçe daha çok stres oluyor insan. Bir anda bitiyor yaniii 😅
Evremk Zeynepefem gerçekten mii. Benim muayenede bile canım acımaya başladı. Nasıl dayanacağız o an acaba
Evremk theazullaaa çok teşekkür ederim. 🙏🏼 inşallah benimkide güzel hikayelerden olur. O an sanki hep çığlık çığlığa gececek gibi geliyor. Kendimi sakinleştirip sakince nefes alırım umarım ☺️
Evremk melteW kesinlikle öyle düşünmeliyim sakinleştirmeliyim kendimi. Yoksa güzelliğinden çok işkence gibi gelir. İnşallah güzel olurr 🙏🏼
erikarpuz Evremk aynı haftada aynı şekilde açıklığım olduğunu öğrenir öğrenmez hastaneye yatmıştım 4 saatte de dogurdum o kadar sersemdim ki etrafa salak salak bakıyordum sanki dogracak olan ben değilmişim gibi hiçbir beklentim yoktu sağlıklı olmak çok önemliydi benim için bu bebek bi şekilde çıkacak yani öyle de böyle de acı yaşayacağım ve kucağıma alınca hepsi geçip gidecek kafasındaydım hep
Evremk erikarpuz sağlıkla büyüsün inşallah. Benim 25. Haftadan beri açıklığım vardı. Sancımda vardı o zaman. Ama erken olduğundan istirahat edince şuan sancımda olmuyor. Bu şekilde olursa kesin suni sancı ile başlatırlar 😞 sizin 4 saat nasıl geçti peki?
Muallim3 Evremk Olumsuz yorumlara hiç bakmayın. Herkesin hikayesi farklı. Siz çok güzel ve kolay geçeceğine inanın öyle geçsin. 😊 Tabii ki bir miktar sancı oluyor. Ama o sancıları da bebeğini kucağına alınca unutacaksın İnşallah. 😊🤲🏻
Evremk Muallim3 teşekkür ederim. İnşallah güzel bir hikaye olur. Herkese Allah kolaylık versin 🙏🏼🙏🏼🥰🥰
sibelipek3101 Evremk izin verme neden sürekli yapıyorlar ki ben 42+3 de doğum yaptım ilkdefa o gün alttan muayene ettirdim zırt pirt ne gerek var zaten açılma var sancı gelince de kendileri 3 4 defa muayene yapıp acarlar oan teşekkür ederiz
Zeynepefem Evremk allah yardımcımız olsun 🥲 ama belki sizin benimki kadar canınız yanmaz kendinizi korkutmayin herkesin farklı oluyor
erikarpuz Evremk suni sancı biraz zor bir süreç yönetmeyi bilmek gerekiyor ben hamileyken birkaç kere nefes egzersizi izleyip yaptım ama o an aklıma hiç gelmedi ağrıdan bir şey düşünemedim ama çok sükür ki açıklığım hızlı ilerledi ebem ne dediyse ağlasam da bagırsam da yaptım duşa soktular çok rahatlattı yine olsa yine denerdim mutlaka deneyin suni sancıyı çünkü sonrası gerçekten cennet gibiydi dogumhaneden yürüyerek çıktım
Plansizgebe Evremk annesiiii içinden çıkıp bir an önce kollarına kokuna kavuşmaya çalışıyor milim milim ilerledikçe aşağıya doğru sana kasılma geliyor. Bunlar bebişinin sana kavuşmak için verdiği çabanın hisleri. Doğum anı biraz zor o da 1-2 dk lık bişey canından can çıkıyor zaten ebeler ittiriyor yukarıdan sana yardım ediyorlar sonra herşeyi unutuyorsun ve kahraman oluyorsun yavrun için daha ilk dakikalarda en doğru tercihi yaptığın için 💪🏼
Evremk Plansizgebe duygulandım gerçekten ne güzel yazmışsınız. İnşallah dayanabilirim. Allah bütün annelere güç kuvvet versin, her şey yolunda gitsin inşallah 🙏🏼🥰🥰
Evremk Zeynepefem aminnn inşallahh 🙏🏼🙏🏼 sizin 2. Olacağı için daha iyi geçer ama genelde öyle söylüyorlar. İnşallahta öyle olur 🙏🏼
Evremk erikarpuz o an insan hiçbir şeyi düşünemiyor değil mi? İnşallah dayanabilirim de bende yavrucağımı alırım kucağıma 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
sibelipek3101 Evremk Evremk tek yapman gereken mantıklı nefes alıp vermen gerisi geliyor. Ben ne yapacağımı şaşırmıştım doktorum gekmedi bilmedigim bir doktorun insafına kalmıştım