Denizaydin06 Haftadayım ilk zamanlar olmuştu sonra gitmişti ama şuan sürekli çarpıntım oluyor kansızlığım var ondan diye düşünüyorum ama neler yapmalıyım yaşayan varmı çok canım sıkılıyor bu duruma
Duygucesur Denizaydin06 Evet kansızlık ve demir eksikliği yapıyor benimde öyle nabzım 160-170di damardan demir verdi o gün bu gündür çarpıntım yok pzt de doğum inşallah.🥹
sevvalyvz Ben de yaşadım hâlâ da yaşıyorum. Kan hacmi ve akışı arttığı için oluyomuş. Kalbe 2 kat yük bindiği için çarpıntı olması normalmiş. Ama çok rahatsız ediyosa siz yine de kardiyolojiye görünün tabi.
Denizaydin06 sevvalyvz birde bi kaç gündür kahve çok içtim o da etkiledi diye düşünüyorum bi süre içmiycem bakalım inşallah geçer ya
sevvalyvz Evet o da etkilemiş olabilir ama dediğim gibi normal bi durum canınızı sıkmayın. Bütün fizyolojimiz değişiyo gebelikte :)
sevvalyvz Duygucesur Allah kolaylıkla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Bol bol sütünüz olsun moraliniz yüksek olsun inşallah. Darısı başımıza 🤗
Denizaydin06 Duygucesur yaa allahım kolaylıkla dağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım şimdiden ❤️❤️