Bebissever Sezeryan oldum iki gün oldu 78 ile başladım 92 olmusum dehset uzgunum lakin dogumdan sonra da hiç kg gitmedi hala aynıyım ben böyle mi kalıcam ? Sezeryan ile dogum yapıp cıkınca hemen kgsi düşen var mı
Kitappsever_1 Bebissever 60la hamile kalmıştım 87 le doğuma girdim sezeryan sonrası hemen 11 kilo vermiştim hastanede 5 ayda 64 kiloya düştüm 2024 doğum yapmıştım Kasım’da şimdi yine hamileym sadece 4 kilo aldm bu sefer inşallah sonuna kadar almam bı anda gitmiyor takma kafaya sende
Daisyy000 Bebissever Benimde sadece 4 kg gitmişti bebek 3650 doğmuştu. Kilo vermem zor oldu 26 kg almıştım. Spor yaparak hepsini verdim çok şükür
ikiprensesannesi___ Bebissever ilk sezeryanda doğumdan çıktıgım gibi farkediliyordu kilolarımın gittiği pek kilo da almamıştım ikincisinde de 64 ile doğuma girdim sonra 60 a düştüm sonra günden güne oda gitti 57 ye kadar düştüm ama daha az görünüyordu şimdi 24 haftalık 64 kilo oldum inşallah geri gitmez 🥲
aysgl330633 Bebissever bende 79la başladım şimdi 88 kiloyum bende 90ı geçerim kesin doğum nasıl olur bilmiyorum artık
Bimiyendis Bebissever sezeryanla doğumda hemen gitmiyor kilolar. Ben de ilk başta neden gitmedi diyordum. Sonra bianda gştmeye başlıyor. Yemen’e içme e dikkat et. Emziriyordum ye demelerine bakma.
Aysecan0335 Ne kadar oldı doğum yapalı 1.5 ayda eski kiloma dönmüştüm toplamda 11 12 kg almıştm emzirmede cok kalori harcanıyomuş emzirirken verenlerdendim bende şimdi yine hamileyim bakalım bunda nolcak. Sağlıklı olunda diyetle halledilir sıkma canını
Songulblt Bebissever hemen geçmez suan vücudunda bu ton ödem var odemın gecmedı ki bende 77 ile hamıle kaldım 90 ışe sezeryan oldum 79 um suan 16 gün oldu bugün geçer yanı canını sukma
Bebissever Songulblt benim bugun besinci gunum ayaklarım ve bacaklarım dehset ödemli hani tvye cıkıyor ya fil hastalıgı diye resmen ona benzer bişey oldu neden böyle ödem oldum dr 15 güne geçer diyor sizde de bukadar ödem olmus muydu
semagok Bebissever ilk doğumumda 15 kilo almıştım bebek 4 kg doğdu 4. Günde 7.5 kilo gitmişti ama tabi son 4 kiloyu hiç veremedim şimdi de tekrar hamileyim zaten
Baklavaseverim Bebissever Ben de 40 çıkınca sadece 4 kg düşmüştüm 86 ile doğuma girmiştim şimdi yavaş yavaş veriyorum 6 ay oldu 70-71 arasıyım takma kilolar gidiyor bir şekilde
nesivar Bebissever dogumdan dondugumde 6 kilo vermiştim. 40 ım cıkana kadar da 17 kilo bermiştim. Toplamda da 24 kilo almıstım Ama doktorumu yanlıs anladım ben. Sıvı beslen demiş bi kaç gün bağırsaklardan dolayı. Ben onu 40ım cıkana kadar sıvı anladım o kafayla 🤣
Songulblt Bebissever evet evet aynısı oldu ayaklarımı katlayamıyordum şişlikten çok şükür gectı ellerim göz kapaklarım hep şişti 1 hafta 10 gün sonra kayboldu şükür
Ebru-29 56 ile hamile kalıp 72 ile doğuma gittim 🙄 sezeryan oldum 1 hafta geçmeden 60 kiloya düştüm. Arkadaşım da sen gibi doğumdan sonra veremedi oğlu 1 yaşında hala veremedi ama boğazı durmuyor