Keyfimveben45 aks6020 doktorunuz söylemedi mi genelde doktor size uygun geleni soylemesi lazimdi veya eczaneci ilacın ustune not düşmedi mi
Minikcivciviimm aks6020 ben3- 4 gun arayla ictim pazartesi Perşembe iciyordum 1 ayda da düştü değerim
Baklavaseverim aks6020 Kafana göre sabah akşam içilmez doktorun ne kadar dediyse o kadar iç ben 1,5 ay kullandım 3. Ay da değer düştü hızlı düşürmez aksine vücuduna zarar verir doktorun sana uygun dozu söylemiştir zaten
yasarceyda12 Yasoss genelde kullanım aralıkları uzun bende bebeğim vefat ettiğinde kullandırmıştı doktor o bana 3 gündü bir kullan demişti zaten kutuda 6 adet vardı ama ben o üzüntüyle şey yapamadım unuttum hergün peş peşe almıştım
aks6020 Kızlar çok geç düşüyor ya oda ilaçla günlük yarım Almam gerekirken ben tam alıyorum doktorlar da tam bilemiyor ki önce haftada bir aldım sonra haftada ikiye çıkarttı sonra haftada 5 e yarım ben günlük içiyorum hala 45
Yasoss aks6020 o ilacın ne kadar tehlikeli olduğunu biliyor musunuz benim doktorum hamile kalınca bebekte bi sıkıntı olmasın diye regl olur olmaz ilk iki haftası kullandırıyordu son iki hafta yoktu olurda hamilelik olursa diye kafanıza göre ilaç kullanmayın o çok ağır bi ilaç
aks6020 Kızlar zaten korunuyorum şu an birliktelik yokkken hazır dedim içsem düşse o mantıkla düşündüm
Yasoss aks6020 hayır bakın bu öyle bi ilaç değil direk beyine etki ediyor bence o şekilde kullanmayın bende kullandım benimki 60 lardaydı 3 ay falan sürdü düşmesi sabredin zaten hızla da yükselebiliyor
aks6020 Yasoss doktor gunde tam bile yutulur demisti beyinde adenom var zaten canim bu ilac dusuruur diyorlar bakalım MR cekikecek