Zhrcyl Yakın zamanda İstanbul’a seyahat edeceğim için detaylı ultrasonu da orada yaptırmak istiyorum fakat bulduğum birkaç yer çok fazla para istedi. Bildiğiniz memnun kaldığınız yerleri ücretleri ile birlikte paylaşabilir misiniz 🥰🙏🏻
Gulaydgncy Zhrcyl ben özelde yaptirdim. 5200 dü. Perinatolog tarafından yapıldı. Gayet tatlı sıcakkanlı bir doktordu.
bahar6734 Hayalalya12 perinatalogmu yapacak radyolog mu acaba öğrendiniz mi onu ? Ben 2 Li taramayı orda yaptırmıştım radyolog yapmıştı beğenmedi doktorum o yüzden soruyorum
peroksizom Yukarı çıksınnnn Arkadaşlar nerden uyguna yaptırabiliriz benim hastanem 14.500 dediii :(((
meinbaby_ peroksizom ama ilk doktor muayene isteyebilir onu da sordunuz mu . Sonra detatlıya yönlendiriyorlar genelde . Muayene ücreti de eklenebilir yani
peroksizom meinbaby_ yok sordum Medipol megaya devam ediyorum sadece detaylı ultrason için geleceğim dedim bilgilerimi aldı 6750 tl dedi
peroksizom minnosss58 bi araştırayım orayı da Benim sağlık sigortam var Medipol mega karşılıyor o yüzden oraya gidiyordum ama detaylıyu hiç bir yer karşılamıyor
eed21 Mucize-11 Avrupa yakasında İstanbul üni cerrahpaşa tıp fakültesi murat dilmener hastanesi net çıkar navigasyonda
xseymax peroksizom hangi doktora gidiyorsunuz ben de ordan takipliyim. Sağlık sigortam var ama doğumu karşılamayacak galiba son anda doktor değiştirmekten korkuyorum