Havin49_ Keyfimveben45 yanlış anlama ama bizim gibi salaklar onları izliyor like atıyor işbirlikçi alıyor reklam atıyor adamlar da çalışmıyor villalar porseler burdan geliyor bizde bebeğimize bi beşik almak için indirim kovalıyoruz
Keyfimveben45 Havin49_ ben like mike atmıyorum sadece storylere bakiyorum takip etmiyorum bile isim yaziyorum giriyorum bakiyorum
arven000 Keyfimveben45 sanırım işbirliğinde çok para var trendyolda. Valla üzülüyorum ben de emek verilse neyse de ortada emekte yok.
Havin49_ Keyfimveben45 valla bemde hiç takip etmiyorum ama keşfetime çıkıyor kadın o kadar malca video paylaşmış ki yoruma millet süper çok harikasınız yazmış yani sebep bu
Keyfimveben45 [silindi] 😆😆 can sıkıntısından bakiyorum aslinda biliyo musun kafa dağıtmak için telefonu elime alınca bakiyorum sağa sola
Keyfimveben45 Baklavaseverim hee geçende biri kocası yatakta ciplak yatarken paylaşmış birisi kocasini soyunukken ifsalamis 😆😊
Keyfimveben45 [silindi] valla kadin kendisi aynada resim cekiliyo kocasida arkasında anadan ürüyen 😆😆😆