Rozen Dgkfj5 devlette yaptırdım memnun kaldım her şeyini detaylı baktılar burda yüksek ihtisas eğitim ve araştırma Hastanesi’nde Kaan bey
ElaEge bsrm arayıp detaylı için randevu talep ettiğinizde doktorun sekreteri numaranıza dönüş sağlayıp size randevu oluşturuyor 35 dk inceledik 2. Bebegime de aynı doktor baktı çok memnunum Yusuf beyden
yagizinannesii Minnikkbebii 2400 çok uygun yaptırmışsınız. 2 ay önce doğum paketi aldım. Detaylı ultrasonu ayrıca sordum 7750₺ dediler. Sizin nasıl 2 ay önce o fiyat olmuş.
bsrm Minnikkbebii merhaba kime baktirdini acaba çok uygun geldi . Birde daha önce kadın doğuma fiyat ödediniz mi
gizemkzlkya momandboy_ ilk oğluma hamileliğimde gitmiştim şimdi 2. Kez hamileyim fiyatı merak etmiştim teşekkür ederim :)
gebebirhem momandboy_ Nerede yaptırdınız? Birde doktorun ismi ne acaba bende Bursa da yaşıyorum önümüzdeki haftalarda yaptıracağım
kbrizm ElaEge merhba ne zman yaptırdınız acaba yıldırım doruk kadın doğum doktorları arasında yusuf bey diye bir doktor görünmüyor
Rozen Dgkfj5 kadın doğum doktoruna randevu alıp detaylı ultrason yaptırmak istediğini söylüyorsun onlar gün veriyor zatdn
gebebirhem momandboy_ Fiyat nedir acaba? Ne kadara yaptırdınız birde randevuyu hemen veriyorlar mı kaç gün önceden almak gerekiyor