_seydaa Mehtappp34 aaa ben memleketine geldim doğumumu bırada yaptım canım haberim yok şuan şaşırdım bende hastaneyi arayıp öğrenebilirsin
Dilarataskent Mehtappp34 zeynep ahmad diye bir kadındoğumcu özel muayenehanesi var ve belirli hastanelerde doğumu yaptırıyor o kadar ilgili ve tatlı biriki bayılcaksınız inanın
Pelin86 Bukthlt merhaba dogumunuzu saadet hanim yaptinizmi memnun kaldinizmi hastaden dogum ücreti ne kadar Hastsden çikmaniz kaça mal oldu kusura bakmayin bu didikledim 😂
Senemunlu Dilarataskent delta hastanesi , tahir tosyali. Ablamin doktoruydu tavsiye uzerine gitmistik. Sonra ablamn butyn hamile arkadaslarida ona gitti hepsi memnun kaldi. Suan bursadaym bende istanbylda olsam hic dusunmeden giderm. Cok guz3l ilgilenio bobreklerine bile bakio 😃😃
Buseler Dilarataskent Kartal Umut hastanesi Fatih Birol ben çok memnunun canım gece Doğum olunca da geliyor
Gamzeincebeyaslan Dilarataskent ben Vera hastahanesine gidiyorum Kartal Cevizli’de Didem korucu ya 🥰 çok tatlı bi doktor tavsiye ederim 👏👍🏼
Mehtappp34 Gamzeincebeyaslan bende cumartesi Kartal veraya gittim Ayşe Uğur işleyene iyiydi cinsiyetide 14.haftamda ilk ondan görendim Didem hanım nasıl
Gamzeincebeyaslan Mehtappp34 Didem Hanım arkadaş gibi ya çok tatlı bi bayan cana yakın bi doktor tavsiye ederim valla ben doğumumu onda yapıcam rabbim izin verirse 🥰🥰 ayrıca bende Didem hanımda 13 haftamda öğrendim kızım olcağını 🤰💗💕
Mehtappp34 Gamzeincebeyaslan normal doğumu destekleyen bir doktor istiyorum ben 👍konustunuzmu doğum hakkında ? Banada kız dedi 14.haftamda Ayşe hanım . Siz kaç haftalıksınız
Gamzeincebeyaslan Mehtappp34 Doğum hakkında erken olduğu için henüz konuşmadık Didem hanım zaten normal Doğumu tercih eden biri benim ablam Didem hanımda Doğum yaptı normal diye çok ısrar etti doktor ama açılma olmayınca sezaryene almıştı 🙈 genel anlamda doktorum çok iyi 👍🏼 24 haftalık olduk biz 🥰