Yaser27 Aysnrplt canım sen belirtmezsen söylemezler ki artık bizi hep biliyorlar direk indirim yapıyorlar sağolsun eşim belirtiyor bazende resmi gittiği de oluyor acil durumlarda falan o yüzden 😄
Nurayklca Dilarataskent muayeneleri 250 civarı. Doğumda da hastaneye ayrıca ücret ödenmiyor doktora ödeniyor.
Aysnrplt Yaser27 benim eşim de gidiyor da sivil gidiyor hep sivil çalıştığı için ben söylüyorum böyle bişey varmış diye ya öylesiymiş diyor takmaz öyle şeyleri 😂😂
Yaser27 Aysnrplt canım var böyle imkan yararlanalım o 15 tl fark ile bebise birşey alırız en azından 😉
Bukthlt Dilarataskent merhaba ben pendik hospitalda olcay hanıma gidiyodum aslında yakacıkdaki saadete gitmek istiyodum çok iyi bir doktor bir türlü sıra gelmiyordu şimdi pendik hospitala geçiyor şansıma tabi ben 37+4 deyim olcay hanım da bu ayda yok o yüzden saadete gidicem 8 martta orda başlıyor tavsiye ederim saadet ünsal 80 tl da muayene ücreti hep muayeneye oraya gittim hastanede temiz
Pelin86 Bukthlt merhaba dogumunuzu saadet hanim yaptinizmi memnun kaldinizmi hastaden dogum ücreti ne kadar Hastsden çikmaniz kaça mal oldu kusura bakmayin bu didikledim 😂
Aysnrplt Tuba-Sahra yine ben rahatsız ediyorum ama detaylı ultrason ne kadar biliyor musunuz acaba onu da öğreneyim dedim 😊
Mehtappp34 Nurayklca _seydaa merhaba bende melek hanıma gidiyordum ama şimdi öğrendim ayrılmış ordan bilen varmı acaba
_seydaa Yaser27 ibni sina kartalda melek hanım muayene ücreti 75 ama polis eşi isen indirim yapıyolar 63 tl iyi bi doktor bilmiyosan senin gittiğin hastaneyede yakın ☺️ Bi dene en azından