Leylak34 Kizlar doğum ile birlikte kaç kilo gitti . Çok kilo almışım hiç değilse 5 kilo gitmiyor mu ya🥲
Keyfimveben45 Leylak34 ilk gebeligimde 81 ile hamile kaldim 85 ile doguma gittim 1 hafta sonra 70 kiloydum ama 2 ve 3 gebeligimde hiiiic kilo gitmedi 2 3 kilo anca gitti oda bebegin kiloydu zaten
MerveNur- Leylak34 bennde ilkinde 85le falan doğuma girdim sezaryanden günler sonra 83 kiloydum 😂 herhalde ameliyat ödem yaptı sonra 76lara falan inmiştim zaten 70le hamile kalmıştım kalan 5 6 kiloyu sonradan diyetle verdim
mommyekinci Leylak34 bol bol emzirin süt olsun diye yeşillik yiyin su için bulgur yeşillik ve hurma sütü coşturuyor ben 60 ile hamile kalmıştım 85 ile doğuma gittim daha sonrakinde 70 ile hamile kaldım 93 ile doğurdum pelinin çayı vardı emzirirken içiliyor sütte yapılıyor onunla 15 kiloyu 2 ayda verdim beslenmeme de çok dikkat ettim
1kovakizi Ben daha değil ama kuzenim çok yeni doğum yaptı,50 kilo ile hamile kalıp 70 kilo ile doğuma girdi,doğumdan sonra tartıldığında direkt 60ı gördü kalan 10 kiloyu da emzirdikçe veriyor
Leylak34 1kovakizi bu neye göre değişiyor acaba ya kimisi yüksek kilo veriyor dogumdan sonra kimisi 2 3 kilo hic veremeyen bile varmış mantıken bebek plesenta vs 5 kilo yapmaz mı kafadan ? Hic kilo gitmezse yandım valla
1kovakizi Leylak34 veremeyen nasıl var ya zaten kafadan plasenta ve amniyon sıvısı gidiyor ben duymadım veremeyeni en azından 2 kg bile olsa gider yani…merak etme canım verirsin veremeyen çooook nadirdir.bi kadın var tktk uygulamasında yeni doğum yani 58 kilo hamile kalıp 38 kilo aldı ama doğurduğu gibi 25 kgsu gitti yanlış hatırlamıyosam.Bence fazla kilo alanlar hemen veriyo ben daha çok bunu duyuyorum
Leylak34 1kovakizi Evet bebek 4 kilo doğmuş anne 1 kilo vermiş böyle değişik örnekler beni korkutuyor hic değilse 5 kilo gider umarım 🫥bi de kilolardan uğraşmak beni yıpratacak
Leylak34 adatuna ama nasıl oluyor ya bebek aminyon sıvı plesenta bile toplayınca 4 kilo yapıyor en az🥲
adatuna Leylak34 ben sezeryan oldum ameliyat sonrası ödem oldu herhalde ama sonra gitti kilolar hep zaten
MerveNur- Leylak34 sanırım en az 3 4 ay sürdü ben hızlı veremiyorum maalesef ama bir arkadaşım sezaryenin ertesi günü eski kilosundaymış kişiye göre değişiyor
ElifBD Leylak34 ben 6 kilo almıştım sezeryan doğum yaptım öyle denilen gibi eve geldiğim de deli gibi kilo vermedim 15 gün sonra hamile kalmadan önceki kiloya düşmüştüm
Havin49_ Leylak34 ben 14 kg almıştım oğlum 3600 doğdu ben doğumdan sonra tartıldım 4 kg vermiştim 1 senen 87 ile kaldım yine gebe kaldım ikiz 7 kilo verdim şuan 80 kiloyum doktorum dikkat et diyor😀
Fatma5806 Leylak34 70 ile doğuma gittim 64 kg düştüm doğumdan hemen sonra Ece geldikten 1 hafta sonra ise 59 kg ya düştüm şu an 1.5 ay etti güncel kilom 58 zamanla gidiyor