meryemmana Zelis_ozdrgn inşallah boşuna yapıyorumdur bendee inşallah herşey daha güzel olsun , Allah kimseyi evlat ile imtihan etmsn
Superisibeyza minaaa20 zaten zor görünüyot dediğiniz haftada benim karından hiç görünmedi asagıdan göründü
minaaa20 Superisibeyza evet dediğim gibi sıra o kadar kalabalıktı beklemekten aşırı idrarım sıkıştı doktor zorlayınca gördü . Rabbimin dediği olur. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın🫶🏻
0Berfin0 meryemmana canım belki de geç döllenmedir benim de öyle oldu son adet tarihimle bebek arasında bir hafta fark var ilerleyen haftalarda yakalayabiliyor ama yakalamazsa da bebeğe göre son adet tarihini değiştiriyorlar. Seninki de inşallah öyledir yavrun sağlıkla oradadır
meryemmana 0Berfin0 inşallah canım benim önce acil de bir hafta fark vardı , cuma günü de hafta da vermedi dedi doktor 6mm dedi sadece fark belki de açıldı bilmiyorum ama zamana bıraktık artık nasip hayırlısı ise inşallah
mlkmlkgerger meryemmana Canım ben de bugün ilk ultrason muayenesine gittim son adet tarihimin ilk günü 20 Ağustos uygulamaya göre 7 haftalık gözüküyor ama kese çok minicikti muhtemelen geç döllenme perinatoloji bölümüne yönlendirdi. Riskli gebelik diye pazartesi günü tekrar bu bölüme gideceğim
meryemmana mlkmlkgerger selam canım aslnda tarihimiz aynı benim de kesem çok küçük ama zamana bıraktı bilmiyorum beni yönlendirmedi hic
bartulies meryemmana son adet tarihime göre 10 haftalıktan büyük ama ultrasona göre 9 haftalığız geç yumurtlama dendi bebeğim sağlıklı belki sizinde öyledir