1melekannesi3858 Ayın 3 ünde 486 olan beta bugün 850 olmuş doktor keseyi goruyo ancak sağlıklı gebelik olmadığını biliyorum zaten doktor da diyo ama dış gebelik de olabilir diyo pazar günü tekrar kan dedi acilde ne olacak böyle anlatır mısınız
darkbluee 1melekannesi3858 kese eğer rahimdeyse dış gebelik olmaz ki. Doktorunuz neden dış gebeliğe ihtimal verdi acaba sordunuz mu? Eğer kendiliğinden düşmezse her türlü kürtaj olursunuz maalesef çok yıpratıcı bir durum biliyorum. Hakkınızda en hayırlısı olsun💐
Hatnbnr 1melekannesi3858 canım bende aynı süreçten geçtim ben ilk öğrendiğimde 632ydi değerim ertesi gün özele gittim dış gebelik düşürelim dedi kabul etmeyince devlete yönlendirdi yatış verirler fln diye korkuttu ağlayarak gittim kan aldılar 750 flndı değer ama oradaki kadın dış gebelik olmadığını düşünüyorum ama sağlıksız gebelik olabilir dedi cumartesi pazar girdi araya ilk kan verdiğim yerde kan verdim hep aynı labaratuar olması gerekiyomuş farklılık gösterirmiş değer 2600 flndı çok şükür 21 haftalık olduk inşallah seninkide böyle bişeydir bol bol dua et
1melekannesi3858 1devaannesi canım düşük olacak biliyorum da dış gebelik değildir demi veya kürtaja gerek kalmaz iki kez kürtaj oldum bida olmak çok zor çok yipraniyorum ya
1devaannesi 1melekannesi3858 cnm igne ilaçla bir denerler olmadı kürtaj olursun dusmezse kendi ,çünkü kendi kendine düşende var
1melekannesi3858 yusemir tupde değilmiş rahimde gözüküyor kese emin olamiyo iki gün sonraki kana göre dedi kese yanıltıcı da olabilir dedi ama rahimde gozukuyo dedi
1melekannesi3858 darkbluee öyle valla çok kötü ya çok yipraniyorum artık çok zor Rabbim kimseye yasatmasin
1melekannesi3858 darkbluee kürtaj da tek bı kere olsa keşke bu 3 üncü düşük 3 kürtaj olacak olursa eğer
anaolacak Çok bilgim yok düşük konusunda ama aynı yerde vermediyseniz kanı farklı çıkabiliyor. Bir kez devlet acilinde 78 çıkan kanım aynı gün özelde başka şeylerle beraber bhcg de baktılar 40 çıktı.
1melekannesi3858 anaolacak hep aynı yerde verdim kanı hiç farklı bı laboratuvar da vermedim ne yazikki
Bykessra 1melekannesi3858 kesinlikle araştırılması gerekiyordu.Ben bir sağlıksız gebelik yaşadım ilk olduğu için araştırılmaz dediler ikinci olursa araştırırız dediler genelde de öyle her yerde. Bu sefer de öyle olursa muhakkak isteyin araştırmayı