rabiisso 1devaannesi 6 ay denedik 7 . Ayda çok şükür pozitif gördüm. Oğlumda hemen evlendiğim ay hamile kaldım ikincide öyle olur sandım ama olmuyormuş. Çok şükür Rabbim nasip etti.
1devaannesi rabiisso yaa mesela şöyle kuzenimin teki de ilk ay korunmayı bıraktı ikici hemen oldu dedim belki binada öyle olur ama olmadı şuan bata 2 gün varın içten içten kramp var gogus hassasiyeti ama regl ile de aynı belirti işte
bartulies [silindi] kimsenin adını hatırlamam dedim ama fotoğraftan tanıyorum seni artık heryerde karşıma çıkıyorsun hatta göremiyince buraya niye yazmamış diye şaşırıyorum artık 😂😂😂😂
birdenizanasii 1devaannesi Ben kızıma ikinci denemede hamile kaldım. Şimdi 2 buçuk yaşında ve 6 aydır korunmuyorum gelen giden yok. Ama sebebini tahmin edebiliyorum çünkü eşim iş değiştirdi uzun yol şoförü oldu. Düzenli ilişkimiz yok yani. Denk getiremedik 6 aydır 😅
1devaannesi birdenizanasii oda bir olasik tabi cnm tabi ilk ler hemen tutuyor da ikinciler nazlı oluyor galiba 🥲🥲
1devaannesi 2kizannesi30 ilk defa duydum cnm onlari bir drama sorarım ise yararsa kullanırım teşekkür ediyorum
supermooomy Ben de 6 ay kadar korunmadım ama olmadı ve dedim ki bu ayda olmazsa artık korunalım ya ne bu stres her ay var mı yok mu kan ver falan bu dönemde bir dış gebelik yaşadım onda da sevindik boş çıktı falan tam bıraktık derken hamile olduğumu öğrendim şu an 18 haftalık🌸
1devaannesi supermooomy nasallah cnm Allah bağışlasın, ben okadar takmıyorum belkide takıyorum ya bilmiyorum 🤷♂️
supermooomy 1devaannesi ben de takmadığımı sanıyordum istemeden stres yapıyormuşum oysa sizlerde inşAllah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız yumurtlama günlerini güzel değerlendirin sanırım ben 6 ay içinde ilk kez hamile kaldığım ay tutturabildim tam gününü
1devaannesi ruyakb ah ah inşallah cnm benim yaa 2 günüm kaldı bata ama 14 udne randevum var kan alırlar büyük ihtimal test yapmayacağım yaa orda daha net olur inşallah tutmuştur seninki cnm benim
Lavista Beslenme şekliniz nasıl? Genelde bol yeşillik, havuç, incir, bulgur gibi besinler doğurganlığı arttırıyor hem erkek hem kadına çok faydalı. Doğurganlığı destekleyen vitaminleri de araştırın isterseniz.
1devaannesi Lavista aslında şöyle beslenmem princ et , tavuk ,köfte şeklinde ama çoğunluk tavuk yeriz hergun salata yaparım muhakkak