Elif3419 Asfhjkkdk 24-34.hafta arasında oluyor diye biliyordum Arkadaşımın nişan geldikten 2 hafta sonra gitti hala bir açılma falan yoktu suni sancı verdiler baktılar olmuyor sezeryana çevirmişlerdi herkeste farklı oluyor
bilgemomy Elif3419 38 girdim yeni bebişin gelmesini bekliyoruz hem ciğer vurdular hem 8-9 serum verdiler sancı dursun 1-2 gün daha içerde dursun diye iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama doğal yolla gelen bebekti suan hiç sancı vs ağrı yok bekliyorum
2kizannesi30 Balllll7 Belirtiler nelerdi yanlış anlamayın bugün adet ağrısı gibi ağrı oluyor belime vuruyor arada karnim taş gibi ağrı bile var
mavikalpvemavikalp Balllll7 4 cm açıklık olsa bile hemen hastanede yatmayın derim evde egzersiz yaparak vakit geçirin sancılar sıklaşırsa hastaneye gidin Yoksa ebelerin muamelesinden sezeryan isteyebilirsiniz
bilgemomy Balllll7 benimde dün kontrole gittim nst düzensiz sancı çıktı onu bile hissetmiyorum hatta başta 100 lerde çıktı tekrar bişeyler yiyip baktırdım
Glnrgz Deleted33000 önceki doğumlardan kalan 3 cm açıklık derken? Böyle bir şey mi var? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın lütfen
Deleted33000 Glnrgz varmış demekki kız ben üçüncü çocuğu doğurdum daha önce iki normal doğum yaptığım için son bir aydan fazla bı sure 3 cm açıklıkla gezdim ilerlemedi açıklığım doğumda hızlı bir şekilde ilerledi