GirlandBoy_Mom Bu aralar çok başım dönüyor Ayağa kalkınca halsizim ve baş ağrım oluyor Bunlar demir eksikliğinden mi oluyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
DarkLuna GirlandBoy_Mom bunlar demir eksikliği belirtisi ama başka bişey de olabilir kuzum en iyisi kan vermen olur bende öyle sanıyordum degildi
hizlivecocuku GirlandBoy_Mom ferritinim 9 a düşmüştü bir sabah baş dönmesi başladı sıcak suyla duş almıştım aç olmama falan bağladım ama gün boyu geçmedi oturduğum yerde bile başım dönüyordu 3-4 gün devam edince kan verdim demir ilacına başladım
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi verdim kuzum salı günü spiral taktırmak için almışlardı ya ondan çıkmış zaten değerim baya düşük ondan kaynaklı diye düşündüm bende
GirlandBoy_Mom DarkLuna yok canım vazgeçtim rahim ağzında yaralarım var ya enfeksiyon açısından sıkıntılıymış o yüzden yakılması gerekmiş
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi sonra gitmedim yavrum sağlıkocağına bi bakıcam pazartesi olduğum yerde başım dönüyor
GirlandBoy_Mom Meriveannesi demir eksikliğim var ondan büyük ihtimalle pazartesi sağlıkocağına gidicem en azından ilaç verir belki bildiğin yer altımdan kayıyor o derece
GirlandBoy_Mom DarkLuna lekelenme hamileyken oluyordu canım yaktırmaktan korkuyorum ya düşünmüyorum şuan
DarkLuna GirlandBoy_Mom bende doğumdan sonra baya bı ara ara lekelenme yapıyordu kv bana bı boncuk vermişti kan boncuğu diyoruz onu taktigimdan beri yok lekelenme filan sen smear testi yaptırdınmiydi