hllayla Kızlar tüp bebek transferi dün pozitif çıktı ilaçlara devam ediyorum ama ilk kontorele ne zaman gittiniz ilaç ekleme vs oldu mu ne zaman gitmeliyim bilmiyorum devlet hastanesinde yaptırdım bu arada
HavvaM0806_ hllayla devlette nasıl işliyor muayeneler bilmiyorum ben özelde yaptırdım ilaçlara da 3 ay devam ettim ben ilk kontrolumu de doktorum transferden 2 hafta sonra gittim sonucu pozitif gördükten sonra
ghostty hllayla bir hafta sonra kese için çağırdılar. İğne ve ilaçlar 12. haftaya kadar devammış. Sonrasında iğneleri bırakcaz dedi doktorum. Ama herkesin aynı olmuyor. Kimisi daha uzun da kullanıyor durumuna göre🤗
hllayla HavvaM0806_ aslında aynıdır ama sadece biraz iletişim sıkıntısı var maalesef transfer günü progesteron değerim düşük gelince ekstra progesteron 50 mg iğne eklendi ama ne kadar kullanacağım söylenmedi diğer ilaçları biliyorum ama onu da devam edecek miyim kafam karıştı
HavvaM0806_ hllayla kontrole gidene kadar kullan bence sırf iletişim kuramiyorum diye özelde devam ediyorum kontrollerime de keske devlet hastanelerinde kadın doğum doktorlarina ulaşabilir olsak
hllayla HavvaM0806_ bende öyle yapacam ama şu süreçte tamamen netleşsin sonra özelde devam edeceğim yoksa çok zor iletişimsizlik doğru düzgün açıklama yapmıyorlar o yüzden en güzeli hastaneye gidip netleştirmek olacak sanırım
hllayla yusemir ne zaman gelmem gerektiğini söylemediler ben sadece iğne konusunda kafam karıştı devam edecekmişim etmeyecekmiyim diye
yusemir hllayla bi süre daha igne ve ilaçları kullanıyorsun doktor yavaş yavaş kesiyor coraspini doğuma kadar kullanıyorsun
hllayla ghostty transfer öncesi sonrası takvimde verilenler devam edecek ama transfer günü progesteron göbekten olduğuma ek kalçadan da olanı ekledi düşük çıktı değerim o gün ekstara eklenince ne kadar kullanacağımı da söylemedi
Mutluluk_21 hllayla tüp bek yapan doktorunuz bilgilendirmedimi neyapmanız gerektiğini anlatmaları gerekiyordu 12 haftaya kadar normalde devam ettiriyorlar
2190 Bende devlet e yaptim şuan 19 haftalık olduk rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 bı hafta sonra gel değiştiler iki kez kan aldım ilkin
hllayla 2190 tamam ilaçlara devam edeceğim progesteron fitil progesteron dex göbekten progesteron 50 mg da kalçadan kullanıyorum ne zaman gideceğim doktora hiç bir şey demediler
Hande123- hllayla ilaçlar doktor bırak diyene kadar devam ediyor birkaç ay aynı şekilde kullanacaksın, göbekten iğne ve progestana devam
hllayla Hande123- göbekten olana devam edilecek biliyorum ama kalçadan da ayrı kullanıyorum sanırım oda devam edecek
hllayla Mutluluk_21 ben zaten sürekli kullanmam gerekenleri biliyorum ama transfer günü ekstra eklenen bi iğne var onu ne kadar kullanacağımı söylemediler
moonlight41 hllayla merhaba o promester mii icinde 5 ampul var dimi bende kullaniyorum eyer oysa 2 sini transferde vuruldum diger üçünü 3 4 gün arayla sağlık ocagına gidip vuruluyorum kutu bitene kadr bidaha almicam yani