yusemir yavaş yavaş olmaz inatlaşır huysuzlaşır kesecekseniz tek seferde kararlı bir şekilde bitirin başka alternatifler sunun gece meme isterse kaldırın yemek yedirin yemezse zorlamayın 1 hafta en en az alttan alın 1 hafta sürmez bile en fazla 2 gün zorlar. gece isterse acıkırsa muz teklif edin tok tutar kuruyemiş olur püreli şeyler olur akşam yemeğini güzelce yesin hiç bişey olmaz zaten acıkmıyorlar gerçekten. bak ben denedim sütümü sağdım biberonla uzattım içmedi istediği şey süt değil zaten onların meme istiyorlar alışkanlık tamamen açlık olsa evet zorlar ama alışkanlık bıraktırılır aklı ermeden bitirin aklı erdikçe zorlaşıyor. benim kızım 1,5-2 yasında mesela bezi istemiyordu hep büyüsün büyüsün dedim şimdi 3 yasına geldi bıraktıramıyorum aklı erdi istemiyor su an tam zamanı bence. benim kızımda iştahsızlaşmıştı doktor yemekten alması lazım vitamini her annenin sütü çocuğa iyi gelecek diye bişey yok artık yeterli gelmiyordur demişti 1 yaşına kadar tostoptu iri yarıydı gerçekten daha sonra kötüleşti hep hasta oldu sütten kestiğim an düzeldi deliksiz uyuyor gece ve bebeklerin deliksiz uykuya ihtiyacı var büyümek için