Ozy Yakinda dogum var ve beeeeeeeen agda yapamiyorum kuaförde yaptirdigimdada sürekli batiklarim olusuyor tüylerim disari cikamiyor kactane ayri kuaförlerde cesit cesit agdalar denedim ve bende ise yaramiyo malesef 😖 onun icin sürekli jilet yapiyorum dogumdan sonra lazere gidecegim Ama jiletide gün asiri yapamiyorum cildim tahris oluyor bir hafta felan beklemem gerekiyo tekrar yapabilmem icin. 2 hafta icinde dogumum olcak insallah hastaneye gitmeden temizlerim sorun degil Ama ya sonrasi 40 gün boyunca genital bölgesi cok hassas olurmus temizligimi nasil yapacagim bilmiorum 😔 hepimiz kadiniz anlariz birbirimizin derdinden önerileriniz varmi
hohomoromu Ozy Canım doğum için yaptır kuaföre tek seferlik ağda doğumun yaklaşınca en azından lohusalık süresinde bi süre idare edersin 👍😒
Ozy Merveihsan42 hamilelikde kötü diyorlar tüy dökücülere Jilet gibi hizlimi cikariyor acaba denedinmi hic
Merveihsan42 Ozy denedim canım jiletden bin kat iyiy .üzerinde bitkisel yazanları var onları alıp kullanabilirsin bence jiletden çok daha iyi
Ozy Merveihsan42 deneyeyim hamile olmadan önce bilactane kullandim ama beni. Tüyler biraz güclü oldugu icin ise yaramamisdi
Merveihsan42 Tugbax68 bitkisel olanlar kullanılabilir bence. En azından ben ilk gebeliğimde de kullandım bir sıkıntı yaşamadım 😊