Burc Kizlar 34+1 gunluk hamileyim doktor bugun muayenede bacak boyunun 2 hafta geriden geldigini soyledi bu durumu yasayan varmi
Gozde Burc bunun dışında bir sağlık sıkıntısı yoksa hiç takılma. Genetik de olabilir, nasıl ki hepimizin boyu farklı uzunluktaysa bebişlerin de öyle. Hatta ayına göre kısa doğup 7 yaşına kadar yaşıtlarını geçen çocuklar biliyorum.
Caglamehmet Burc hiç sıkıntı etme bana da aynı hafta da aynısını dedi meğerse karın bölgesi ve kafası önden gidiyormuş bir hafta normal bacak boyuymus 😇
Caglamehmet Burc genetik de olabilir oda var ama sonra dan anlarsin ben başka doktora gozuktum o söyledi hiç sıkıntı yok dedi
AdeF Burc hiç canını sıkma canım benim ilk bebeğim de de öyle dediler doğunca anlaşıldı ki genetikmis eşimde aynı şekilde ama bu bir engel değil bazı insanların beden boyu bazı insanlarında bacak boyu kısa oluyo hiç kafana takma ailende varmi böyle durum onlara çekmiştir.benim bebeğim sapasağlam çok şükür RABBİM cümlemizin bebeğini sağlıklı bagislasin🙏
Burc Gozde Ya indallah oylrdr 2li 3lu tatamalrda hep normsl dediler bugn gittgmde sadece boyle dedi bu doktor internettede baktim biraz down sendromlu olabilirmis flan bi ton yazi vardi hayirlsii artik
Gozde Burc herşeye de hemen down sendromu diyorlar çok sinir oluyorum. Sanki örgütlenmiş gibiler annenin moralini nasıl alaşağı edebiliriz diye uğraşıyorlar. Testlerin de temiz çıkmış sen gerisini hiç takma güzelim ablamın ilk bebişi uzun ikinci kısa doğdu aralarında 3 yaş var boy farkı şimdi neredeyse hiç yok gibi gayet de sağlıklılar
iremurat Bende 29 haftalık hamileyim bebegimin bacak boyu geride bende artik ALLAHA emanet ettim canim insallah sağlıkla doğarlar
Burc Caglamehmet iste oyle diyince insan bi kotu oluyo insallahta doktorun absrtmasidir canm cok sagol
Burc Gozde Gozde ay veet ya herseye en kotusunden diyolar insan soka giriyo ne diyecegni biliyo ne yapacagni insallahta bisey cikmaz canm cokkk sagol
Burc AdeF ailede yok yani bidgm kadaryla hic duymadm oyle bisey ama esimde bende minyon tipliyiz ben 158 esim 167 falan