muhterem07 hanımlar devletin verdiği demir ilacı aşırı mide bulantısı ve aşırı kabızlık yaptı bende solgar diye özel bir ilaç var hamilelikte kullanan oldumu onda bu sorunlar yaşanmıyormuş kullanan var mı
inlilyd muhterem07 ben de önce devletin verdiğini kullandım aşırı mide ağrısı ve kabızlık yaşadım sonra solgara geçtim sıkıntı ortadan kalktı şükür sonra ocean aldım şimdi onu kullanıyorum ikisinden de memnunum
HavvaM0806_ muhterem07 aslında bütün demir ilaclari kabızlık yapar benim doktorum sabah aç karnına mide bulantısı yapabilir akşam yatmadan önce iç demişti bende akşam içiyorum kabızlık içinde şurup verdi
Yazmelegi_ muhterem07 Oroferon diye kullanıyorum ben aksine kabızlık değil normal günde 2 kere tuvalete çıkarıyor beni
aysegulk07 muhterem07 ben ferrosanol kullanıyorum kapsül yutamıyorum artık boğazımda kalıyor bıraktım bir kaç gün bugün kusacak kadar oldum öyle kötü yaptı beni. Demir ilaçları yapıyor galiba
muhterem07 HavvaM0806_ onuda denedim gece mide bulantısına uyanıyorum canım normalde gebeliğimde hiç kusmam olmadı ama bu ilacı kullandım kullanalı mahfoldum
Engusa Devletin verdiği feramatı kullandım bi kaç gün gerçekten dayanılmaz karın ağrısı ve kabızlık yaptı sonra sidefer kapsül verdi doktorum o kadar rahat ki bütün demir ilaçları kabızlık yapar demişlerdi bana da bunun hiç bi olumsuz etkisi yok
Serivebebegi aysegulk07 bende yıtamıyordum Dr Fertamir toz verdi tadı vişneli nazo gibi denemek isterseniz de danışabilirsiniz asla kötü değil tadı
kubos_ Serivebebegi bana da bugün fermatır efervesan yazdı yarın alacağım neyse ki tadı kötü değilmiş 😁
aysegulk07 Serivebebegi yaa aile hekimine yazdırmıştım ama aklımda olsun doktoruna söyleyeyim o belki sizin dediğinizi yazar. Çok teşekkür ederim 😍
Pikacu6868 muhterem07 Banada bugün doktor demir ilacı yazdı. Eczacıya benim kabızlık sorunum var önerebileceğiniz başka bir demir ilacı var mı dedim, o zaman aktif formunu kullan dedi endofer verdi. İnternetten yorumları okuduğum kadarıyla tadı kokusu da yokmuş