esmaa535353 Bade088 reglolmadanda takıyorlar 15 gün ilişki olmicak gebelik negatif testini görünce takıyorlar hemen
mom_51 40 gün sonra takılıyor diye biliyorum kuzum. Ama benim acı eşiğim çok düşük olduğu için doktor adet olmanı bekle ve en yoğun günde gel demişti
esmaa535353 mom_51 hemen takiyorlarmi bende taktirmiatim kaç tane taktırdım kaydı 8 aylıktı bebeğim artık gidip özele taktırdım o kaymamisti şimdide 33 haftaligim yine taktırmak istiyorum ama nezaman takarlar acaba hemen takiyolarsa taktiririm
mom_51 esmaa535353 devlet hastanesi takıyor mu bilmiyorum ama özeller takıyor kuzum. Takılınca ilk 1 ay çok çok dikkatli olman lazım. Benim doktorum 1 ay yasakladı ilişkiyi şükür kayma olmadan 3 buçuk sene kullandım Ben enfeksiyondan çıkarmak zorunda kalmıştım
esmaa535353 mom_51 ne enfeksiyonu oldu acaba onla ne alakası var sonuçta o kadar süre kullanmissiniz niye cikarttilar
esmaa535353 Bade088 AA çok şaşırdım ben hatta devlette taktırdım öyle demislerdi ama taktıkları in hepsi kaydı sonra bebegim 8 aylikken artık özele gittim taktırdım o kayma yapmamisti
mom_51 esmaa535353 vajinal enfeksiyon geçirdim kuzum 6 ay tedavi gördüm. Maalesef rahim içine kadar ilerledi bu yüzden çıkartmak zorunda kaldık. Doktor dinlensin rahmin sonra takarız dedi ama hamile olduğumu öğrendim 🤭