pembelotus Cimcime30 ay bende aynıyım bu gün yine ovulasyon testi koyu çıktı ama gebelik testinde bişey yok
pembelotus Cimcime30 ya ben malesef geçen ay kürtaj oldum o yüzden şaştı ama genelde 35-40 günde oluyorum
pembelotus Cimcime30 haftaya cumaya kadar beklicem eğer bu yumurtlamaysa çıkar yoksa doktora gitcem ilaç felan versin
Cimcime30 pembelotus ful den degıl ovulasyon takıp ettım cnm 25 pık 26 catlama oldu catlamanın uzerıne 14 gün sayınca regl günü çıkar bnm hep öyle oldu
Minamom_ Cimcime30 sen kan versen bu kadar test çok yıpratıyor biliyorum en azından kendine eziyet etme netleşmiş olur çünkü şimdiye testte çıkardı diye düşünüyorum belirgin sekılde🥹 bende geçen ay o kadar çok test yaptım ki tüketti beni o süreç
GozdeKB Minamom_ yok canım yapmadım 13 ünü bekleyeceğim şimdi varsa bile çıkmaz falan moralim bozulmasın diye hatta adet olana kadar yapmak istemiyorum 😅
Minamom_ Cimcime30 normalde gecikir miydi çatlamayı bilmesen geç döllenme dicemde sende takip ettin bizim gibi inşallah vardır ama
Minamom_ Cimcime30 yarında olmazsan kan ver bence hiç testle uğraşma zaten dünya kadar yalancı test dönüyor biliyorsun paranada yazık çünkü geçen ay bende çok takmıştım sürekli test çizgi arıyordum olunca zaten gayet belirgin çizgi cıkıyormuş