Ebrak Esma006 Benim kafam çok karıştı bende onu kullanıyorum regle 8 var hala koyu çıkıyor profilimde var tesmi bakar mısın
Berrakk39999 Esma006 iki hamileliğimi de onla öğrendim hatta öncesinde ovulasyon testi yaptım koyu çıkınca kaset test yapmıştım
visnelicheescake Esma006 o test alttan flash tutulunca da çizgisini belli ediyor Ben iki testini de kullandım ikisi de aynı şekilde
Esma006 arilanki_ ama 19 gün var regl dün kasık bel ağrısı olunca bir yapayim dedim ovulasyon dün köyü çıktı bugün de gebelik testinde silik vardı
Filiztaga Ebrak gebelik testini de deneyin bence ben reglime 1 hafta kala gebelik testiyle öğrendim aynı gün kan tahlilinde de çıktı
zeyyynep ben ovülasyom da kullandım gebe olduğumu düşündüğüm de de ovülasyon testlerinin içindeki gebelik testi kasetiyle öğrendim 🥹❤️
arilanki_ Esma006 regline mi 19 gün var canım ? eğer öyleyse hamile olman imkansız yani şua na daha yumurtlaman bile olmamşıtır ya da yeni oluyordur. şu an yumurtlama oluyorsa belki ondan hamilelik testinde pozitif görmüşsündür
zeyyynep Esma006 1-2 gün gecikmişti regl öncesi yapılan testlerde yalancı pozitif çıkma ihtimali yüksek
Esma006 arilanki_ dün yumurtlama çizgisi koyuydu ayın 3 ünde regl bitti yumurtlama hemen olur mu ki 5.6.gunde regl bitiminden
Marshmellom Esma006 benim adet geçince yanılma çizgisi olmuştu. Hani hormonlar adetliyken ve zamanı geçince yükseliyor ya ona bağlı olarak orada çizgi belirmişti ama senin durumun farklı canım bilemedim
arilanki_ Esma006 eğer döngün 28-29 günse tam olarak regli bittikten sonra ki5-6ıncı güne denk gelir zaten yumurtlaman canım
Yaprakunallar Berrakk39999 Rica etsem benimkine de bakabilir misin bir gebenin günlüğü Marka kaset hcg sence ben hamile olabilir miyim ya