seher_edz Kızlar dün verdim e nabızdan kan görünüyor tahlilim ama hiç bir yerde beta hgc yazmıyor anlamadım nereye bakcam çok merak ediyorum
myangelson seher_edz nerede verdiniz? Sağlık ocağındaysa beta geç düşüyor maalesef bazen ben doktora görünmediğim sürece sisteme girilmiyordu
seher_edz myangelson çok uzak ya birde dün kan verdiğim odada ebe bu gün olmadığını söyledi köy günümüz filan dedi anlamadım pazartesi ararım dedi ama merak ediyorum bende
myangelson seher_edz ay hadi ya kötü olmuş. İnternetten sağlık ocağınizi bakıp bulsanız bazen öyle internetten de bakilabiliyor
seher_edz bmk2868 e nabızda beta olarak yazıyor demi farklı bir şey ile değil bende hepi yazıyor ama beta yok ya
bmk2868 seher_edz tahlillerime baktığınızda beta hcg yazıyor ama benimki de dünden beri bakıyordum sadecee eski tahliller görünüyordu. Bu sabah beta hcg yazıyordu
seher_edz ikbalb hayır normal kan değerime baktırmadım ki bata için geldim dedim öyle idrar ve kan verdim geldim son adet tarihimden belli söyledim ama sistemde beta hariç hepsi yazıyor off yaaa napcam
Eyllullu seher_edz ben halk sagligi merkezi mi ne orayi arayip öğrenmistim kanlarin gittigi laboratuvardan direk yani
gerigeldik seher_edz tahlil verdiğiniz E nabıza düşmüşse orda barkod numarası yazıyor. Sağlık ocağınız hangi ile bağlıysa google a … devlet hastanesi sonuç öğrenme yazın barkod numarasını girin orda görebilirsiniz
zemyy seher_edz ben de salı günü vermiştim çarşamba akşam 8de beta anca düştü canım akşamı bekle bakalım. tam kan sayımı ıvır zıvır vardı beta yoktu bende de. Ve bugün hala bazı tahliller çıkmamış dedi aile hekimim
seher_edz zemyy anladım canım teşekkür ederim sürekli girip çıkmaktan yoruldum e nabıza merak ediyorum bende 🥺