Birhilal Eskişehirde yaşayan şu an da özel hastanede muayene olan gebeler cevaplayabilir mi sadece cinsiyet öğrenmek için bir kere gitmek istiyorum fiyatlar ne şekilde bilginiz var mı cevaplarsanız çook sevinirim.
mrs_mert Birhilal Anadolu hastanesi Safiye hanıma gidiyorum. Randevuyu online aldığınızda 1490a geliyo muayene ücreti
Hazalert Birhilal Anadolu hastanesi Burak beye gitmiştim bende sadece cinsiyet öğrenmek için çok memnun kalmıştım fiyatı 1500civarı hatırlıyorum 2 ay öncesi
Birhilal mrs_mert randevuyu tam nereden alabilirim bir de sadece cinsiyet öğrenmek için gitsem sorun çıkmaz değil mi hem kendi doktorumda hem de özelde
mrs_mert Birhilal bi sorun olacağını sanmıyorum ben ilk doğumumda da safiye hanımı tercih etmiştim. O zaman başka şehirde yaşıyodum arada bi gelip muayene oldum sizinki de onun gibi bişey olmuş olacak 😊 direk hastanenin sitesinden alabilirsiniz online randevu diye çıkıyor
Saregamzeee Birhilal bende 14 haftalık gebeyim ilk kontrolleri yunus emrede yaptırdım ikili tarama falan ama kendime benimde doktor bulmam lazm artık bundan sonraki süreçte bende senin gibiyim doktorlar hakkında bi fikie almaya çalışıyorum
Birhilal Saregamzeee evet ilk özelde doğum düşünmüyorum nasip olursa şehirde düşünüyorum sevgi hanım var ona gidiyorum takipli olarak